Текст на Лаал Пели Ахијаан – Тери Батон Меин Аиса Уљха Јија | 2024 година

By Турфа Солтани

Текст на Лаал Пели Ахијан: Најновиот Боливудска песна „Laal Peeli Akhiyaan“ од филмот „Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya“ ја пее Роми и Танишк Багчи. Текстот на песната Laal Peeli Akhiyaan ги напиша Нерај Раџават, додека музиката ја даде Танишк Багчи. Објавен е во 2024 година од T-Series.

Во овој филм глумат Шахид Капур, Крити Санон, Дармендра и Димпл Кападија. Филмот е во режија на Амит Џоши и Арадана Сах.

Песна: Лаал Пели Акијан

Пејач: Romy и Танишк Багчи

Коментари за оваа песна: Нерај Раџават

Составен: Танишк Багчи

Филм/Албум: Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya

Должина: 3:06

отпуштете го: 2024

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Laal Peeli Akhiyaan

Текст на Лаал Пеели Ахијаан – Тери Батон Меин Аиса Уљха Џија

Хо Џејсе Јал Бина Мачли
Хо Тадап Рахи Хаи

Јаб Дехун Бана Ри
Лаал Пели Анхијан
Јаб Дехун Бана Ри
Лаал Пели Анхијан

Главна Нахи Дарта
Бале Здраво Кадо Анкијан
Главна Нахи Дарта
Бале Здраво Кадо Анкијан

Направете го тоа поп поп поп
Поп поп му се допаѓа ова
Направете го чукајте чукајте чукајте
Кнок Чук вака

Направете го тоа поп поп поп
Поп поп му се допаѓа ова
Направете го чукајте чукајте чукајте
Кнок Чук вака

Јаб Дехун Бана Ри
Лаал Пели Анхијан
Јаб Дехун Бана Ри
Лаал Пели Акијан

Главна Нахи Дарта
Бале Здраво Кадо Анкијан
Главна Нахи Дарта
Бале Здраво Кадо Анкијан

О Хо..

Хаан Џоум Дунија Џи
Хаан Џоум Галијан Џи
Победи Пе Лачка Тери
Супер Дупер Камарија

Хаат Меин Дале Хаат
Нахенге Саари Раат
Аај Мила Хаи Хумко
Супер Супер Саварија

Дајин Се Тода Баеин Се
Хо Аај Хила Де Саари Дунија

Јаб Дехун Бана Ри
Лал Пели Анхијан
Јаб Дехун Бана Ри
Лал Пели Анхијан

Главна Нахи Дарта
Бхале Здраво Каадо Акијан
Главна Нахи Дарта
Бхале Здраво Каадо Акијан

Направете го тоа поп поп поп
Поп поп му се допаѓа ова
Направете го чукајте чукајте чукајте
Кнок Чук вака

Направи да чукне

Јане На Јане Ту
Хаан Јане Хаи Замана Џи
Назреин Уљха Ке Хумеин
Тумко Уљана Џи

Aaye Na Hath Aaye Na
Хо Чал Чал Ре
Чал О Гузарија

Јаб Декун Бана Ри
Лал Пили Ахијан
Јаб Дехун Бана Ри
Лал Пили Ахијан главен

Главна Нахи Дарта
Бхале Здраво Каадо Акијан
Главна Нахи Дарта
Бхале Здраво Каадо Акијан

Главна Нахи Дарта
Бхале Здраво Каадо Акијан
Главна Нахи Дарта
Бхале Здраво Каадо Акијан

Уште една боливудска песна Галан текст – Шахид Капур | Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya | МЦ ПЛОШТАД | 2024 година

Оставете коментар