стихови на Lo Aa Gaye Santa Banta од Santa Banta Pvt Ltd (2016)

By Еша Свами

стихови на Lo Aa Gaye Santa Banta од филмот Santa Banta Pvt Ltd (2016), Ова Боливудска песна Текстовите на Lo Aa Gaye Santa Banta се напишани од Кумар, отпеани од Сону нигам, музика компонирана од Јаси Катјал, со Вир Дас, Боман Ирани, Неха Дупија, Лиза Хејдон во главните улоги.

Пејач: Сону нигам

Коментари за оваа песна: Кумар

Музика: Јаси Катјал

Албум/ФилмSanta Banta Pvt Ltd

Должина: 2: 05

Издаден: 2016

Музичка етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на стиховите на Lo Aa Gaye Santa Banta

Текст на Lo Aa Gaye Santa Banta – Santa Banta Pvt Ltd

дами и господа
ова е приказната за Сантешвар Синг Солад
и Бантешвар Синг Болад
подобро знам како Дедо Мраз и Банта
па да го слушнеме
oye hoye paaji pajjo, sanu kuttan di gal karde paye na
папа џи папа џи папа џи
ајде направи малку деси врева, ете аа геј аапке луди момци
ајде направи малку desi noise, desi noise desi noise
ло аа геј аапке луди момци, луди момци луди момци
ајде направи малку desi noise, desi noise desi noise
ло аа геј аапке луди момци, луди момци луди момци

папа џи папа џи папа џи
на сур хаи на таал хаи, на чаал хаи на даал хаи
на сур хаи на таал хаи, на чаал хаи на даал хаи
наа руп хаи на маал хаи, вие доно бас кангаал хаи
инко аисе хаи јеена, наа никле ќун пасина
инко аисе хаи јеена, наа никле ќун пасина
oye apni dhun me rehte hai
aji bhaad me jaaye janta janta, janta janta janta janta
Санта Банта Санта Банта Санта Банта
ло аа геј Дедо Банта
Санта Банта Санта Банта Санта Банта
ло аа геј Дедо Банта
ајде направи малку desi noise, desi noise desi noise
ло аа геј аапке луди момци, луди момци луди момци
ајде направи малку desi noise, desi noise desi noise
ло аа геј аапке луди момци, луди момци луди момци

папа џи папа џи папа џи
oye inko aate dekh kar, murde kabar se apni jaage
тркај ме втор аате хаи, чахе јех акеле бхааге
инко аате дех кар, мурде кабар се апни јааге
тркај ме втор аате хаи, чахе јех акеле бхааге
дхарти ка боџ хаи Санта, анаај ка душман банта
дхарти ка боџ хаи Санта, анаај ка душман банта
oye apni dhun me rehte hai
aji bhaad me jaaye janta janta, janta janta janta janta
о баба џи да ганта
Санта Банта Санта Банта Санта Банта
ло аа геј Дедо Банта
Санта Банта Санта Банта Санта Банта
ло аа геј Дедо Банта
ајде направи малку desi noise, desi noise desi noise
ло аа геј аапке луди момци, луди момци луди момци
ајде направи малку desi noise, desi noise desi noise
ло аа геј аапке луди момци, луди момци луди момци

оје апни зубаан се фирте хаи, бин пенде де лоте
бхаав на деке таав на деке, даам лагаје моте
оје апни зубаан се фирте хаи, бин пенде де лоте
бхаав на деке таав на деке, даам лагаје моте
Џејз Рам банаје џоди, ек анха аур ек коди
Џејз Рам банаје џоди, ек анха аур ек коди
apni dhun me rehte hai
aji bhaad me jaaye janta janta, janta janta janta janta
Санта Банта Санта Банта Санта Банта
ло аа геј Дедо Банта
Санта Банта Санта Банта Санта Банта
ло аа геј Дедо Банта
папа џи папа џи папаџи
ајде направи малку desi noise, desi noise desi noise
ло аа геј аапке луди момци, луди момци луди момци
ајде направи малку desi noise, desi noise desi noise
ло аа геј аапке луди момци, луди момци луди момци
Санта Банта Санта Банта Санта Банта
ло аа геј Дедо Банта
Санта Банта Санта Банта Санта Банта
ло аа геј Дедо Банта
о сантеја бантеја
о папа џи контрола каро висока нота

Песна Хит Карди текстови – Santa Banta Pvt Ltd – 2016 година

Оставете коментар