Loafer Akhiyaan Lyrics – Tera Kya Hoga Lovely | 2024 година

By Ширли Хауарт

Текст на Loafer Akhiyaan: најновите Боливудска песна „Loafer Akhiyaan“ од филмот „Tera Kya Hoga Lovely“ го пее Дези Мадана, Ручика Чаухан и Накаш Азиз. Текстот на оваа нова песна Loafer Akhiyaan ги напиша Иршад Камил додека музиката ја даде Амит Триведи. Објавен е во 2024 година од Zee Music Company.

Во овој филм играат Рандип Худа, Илеана Д'Круз, Варун Шарма и Каран Кундра. Режисер на филмот е Балвиндер Синг Јанџуа.

Песна: Loafer Akhiyaan

Пејач: Дези Мадана, Ручика Чаухан и Накаш Азиз

Коментари за оваа песна: Иршад Камил

Составен: Амит Триведи

Филм/Албум: Tera Kya Hoga Lovely

Должина: 2:20

отпуштете го: 2024

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот OF Loafer Akhiyaan Lyrics

Loafer Akhiyaan Lyrics – Tera Kya Hoga Lovely

Ib Loafer Akhiyaan Ladne De
Loafer Akhiyaan Ladne De
Re Loafer Akhiyaan Ladne De

Училиштето Jo Kisi Mein Na Padheya
Училиштето Jo Kisi Mein Na Padheya
Woh Sabak Muft Mein Padhne De

Loafer Akhiyaan Ladne De
Ib Loafer Akhiyaan Ladne De

О Чхори Шикари
На Кар Хошијари
Печа Паале Пагли
Фер На Кахи Ту
Џо Јаар Не Јахи Ту
Батон Се Хи Таг Ли

Енди Лааги Ту
Мити Мити Си
Кенди Лааги Ту

Јо Свад Анока Јаари Ка
Јо Свад Анока Јаари Ка
Чхори Лаад Лаад Меин Бадне Де

Loafer Akhiyaan
Haan Loafer Akhiyaan Ladne De
Ib Loafer Akhiyaan Ladne De
Ib Loafer Akhiyaan Ladne De

Кар Бадмаси Курта Чире
Леве Таласи Дире Дире
Loafer Akhiyaan
Teri Loafer Akhiyaan

На Шор Мача Ту Чхат Пе Ааке
Roku Главниот Karke Sisire
Loafer Akhiyaan
Teri Loafer Akhiyaan

Ладне Де Ладне Де
Батен Бадне Де Бадне Де
Руда Направена Але

Ib Loafer Akhiyaan Ladne De Re
Ib Loafer Akhiyaan Ladne De
Ре Лад Лаин Де Во Анхијан Не

Еве уште една хинди песна Beda Paar Lyrics – Laapataa Ladies | 2024 година

Оставете коментар