Love Dose 2.0 Текст од Јо Јо Хани Синг | 2024 година

By официјална_сметка

Љубовна доза 2.0 текстови: Од Јо Јо Хани Синг, сосема нов Хинди песна „Love Dose 2.0“ ја пее Јо Јо мед Синг. Карактеристики на Јо Јо Хани Синг, Урваши Раутела. Оваа најнова песна Love Dose 2.0 текстот е напишана од Лил Голу и Јо Јо Хани Синг, додека музиката е компонирана од Хани Синг. Музичкото видео е објавено во 2024 година.

Пејач: Јо Јо мед Синг

Коментари за оваа песна: Лил Голу и Јо Јо Хани Синг

Составен: Јо Јо мед Синг

Филм/Албум: -

Должина: 3:22

отпуштете го: 2024

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Love Dose 2.0

LOVE DOSE 2.0 Текст – Јо Јо Хани Синг

Наскоро ќе се ажурира…

Оставете коментар