Lutt Putt Gaya Lyrics – Dunki Drop 2 | Ариџит Синг

By Амолика Корпал

Текст на Лут Пут Гаја, Отпеана од Ариџит Синг, новообјавениот Боливудска песна „Lutt Putt Gaya“, од претстојниот филм „Dunki Drop 2“, оваа најнова песна за музика компонирана од Pritam додека текстот на песната Lutt Putt Gaya беше напишана од Swanand Kirkire – IP Singh. Улоги: Шах Рук Кан, Таапси Пану, Боман Ирани и Вики Каушал.

Оваа песна беше објавена во 2023 година во име на Т-серијата. Режисер на филмот е Рајкумар Хирани.

Песна: Лут Пут Гаја

Пејач: Ариџит Синг

Коментари за оваа песна: Свананд Киркире – И.П. Синг

Составен: Притам

Филм/Албум: Dunki Drop 2

Должина на видеото: 3:01

отпуштете го: 2023

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Лут Пут Гаја

Текст на Лут Пут Гаја – Dunki Drop 2

Главна Лутеја Путтеја Јаунга
Tere Ishq Mein Gote Khaunga
О Ману Главен То Гаја

Tere Dil Mein Tent Lagaunga
Хун Пинд На Вапас Јаунга
О Ману Главен То Гаја

Банда Џета Та Кул Ке
Тери Гали Меин Аја Бул Ке Џи
Changa Bhala Si Main Lutt Putt Gaya

Хо Мајн Тох Дап Чик Пак Дхум
Лут Пут Гаја Лут Пут Гаја
Главен То Гаја

Ho Main Toh Lutt Putt Lutt Putt
Лут Пут Гаја Лут Пут Гаја
Хун Ки Караан

Хо Мајн Тох Дап Чик Пак Дхум
Лут Пут Гаја Лут Пут Гаја
Главен То Гаја Хо Мејн То

Пеле Сота Та Ратон Меин
Аб Јаг Јаг Квааб Тере Дехун
Аиса Кјун?

Главна Танха Танха Рехта Та
Аб Бегано Се Бхи Пучхун
Како правиш Хмм Аиса Кјун?

Емоција Хаи Дил Тана
Прашање Пучхда Хаи Мајну
Ки Чанга Бала Си
Кјун Лут Пут Гаја

Хо Мајн Тох Дап Чик Пак Дхум
Лут Пут Гаја Лут Пут Гаја
Главен То Гаја

Ho Main Toh Lutt Putt Lutt Putt
Лут Пут Гаја Лут Пут Гаја
Хун Ки Караан

Хо Мајн Тох Дап Чик Пак Дхум
Лут Пут Гаја Лут Пут Гаја
Главен То Гаја Хо Мејн То

Еве уште една Боливудска песна Текст на Kudiye Ni Tere – Морска ѕвезда | Јо Јо Хани Синг,

Оставете коментар