Главни текстови на Дивана Тера – Гуру Рандхава | Арџун Патиала

By Ричард Р. Сакстон

Главни текстови на Дивана Тера by Гуру Рандхава е најновиот Боливудска песна од филмот Арџун Патиала. Ја пее и напиша Гуру Рандава, додека неговата музика е дадена од Сачин-Џигар.

Пејач: Гуру Рандхава

Коментари за оваа песна: Гуру Рандхава

Составен: Сачин-Џигар

Филм/Албум: Арјун Патиала

Должина: 2: 14

отпуштете го: 2019

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на главните текстови на Дивана Тера

Главни текстови на Дивана Тера – Арџун Патиала

Гор Гор Мухде Пе Кала Кала Тил

Теријан Адаван Мера плен Леја Дил

Дил Хаи Мера Бади Мушќил Меин

Aake Baby Mainu Kalli Kite Mill

Гор Гор Мухде Пе Кала Кала Тил

Теријан Адаван Мера плен Леја Дил

Дил Хаи Мера Бади Мушќил Меин

Aake Baby Mainu Kalli Kite Mill

О Мери Преето Сун Џето

О Мери Преето Сун Џето

Је Хаал Џо Хаи Мера Хал

Аиса Хаи Кјун Кјун

Kyunki Main Deewana Tera

Главна Дивана Тера

Главна Дивана Тера О ОО

Аашик Пурана Тера

Главна Дивана Тера Мејн

Kyunki Main Deewana Tera

Главна Дивана Тера

Главна Дивана Тера О ОО

Аашик Пурана Тера

Главна Дивана Тера Мејн

Јане Јаана Мери Јаан Ае Ман

Тело Тери Лаге како дијамант

Едно во милион бебиња

Браната Деку Туџе То Мера Никл Хаи

Јане Јаана Мери Јаан Ае Ман

Тело Тери Лаге како дијамант

Едно во милион бебиња

Браната Деку Туџе То Мера Никл Хаи

О Мери Преето Сун Џето

О Мери Преето Сун Џето

Је Хаал Џо Хаи Мера Хал

Аиса Хаи Кјун Кјун

Kyunki Main Deewana Tera

Главна Дивана Тера

Главна Дивана Тера О ОО

Аашик Пурана Тера

Главна Дивана Тера Мејн

Kyunki Главна Дивана Тера

Главна Дивана Тера

Главна Дивана Тера О ОО

Аашик Пурана Тера

Главна Дивана Тера Мејн

Песна Coka 2.0 Lyrics – Liger (2022) | Јаани | Телугу песна

Оставете коментар