Главен текст на Тери Хо Гаји – Внук на Сардар Ка | Милинд

By Турфа Солтани

Главни текстови на Тери Хо Гаји од Сардар Ка Внсон е сосема нов Боливудска песна испеана од Милинд Габа, Палави Габа а во оваа најнова песна се појавуваат Арџун Капур, Ракул Прет Синг. Текстовите на главната песна на Тери Хо Гаји се напишани од Танишк Багчи, додека музиката е пресоздадена и од Танишк Багчи.

Пејач: Милинд Габа, Палави Габа

Коментари за оваа песна: Танишк Баачи

Составен:  Танишк Баачи

Филм/Албум: Сардар Ка внук

Должина: 2:45

отпуштете го: 2021

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на главните текстови на Тери Хо Гаји

Главен текст на Тери Хо Гаји – Внук на Сардар Ка

Mainu Teri Banke Rehna
Тери Хун Бас Јаран
На Чахун Чанд Ситаре
Маахи Сабсе Пјаара

Јахан Кахега Вахан Рех Лунги
Ханс Ханс Ке Саб Куч Сех Лунги
Јахан Кахега Вахан Рех Лунги
Ханс Ханс Ке Саб Куч Сех Лунги

Махија Је Ваада Кар

Ве Главна Тери Хо Гаји Аа
Mujhe Door Na Kari
Ве Главна Тери Хо Гаји Аа
Mujhe Door Na Kari

Је Дор Мохабат Ки
Камзор на Кари

Kadmon Mein Duniya Ye Saari Rakhdu
Тере Аге Јаан Хар Ваари Рахду
Тери Мери Џоди Ки Нишани Рахду
Ишк Је Апни Зубани Рахду

Тере Кол Кол Ааке
Апна Туже Бана Ке
Аб Мујко Јаара Који На Фикар

Махија Је Ваада Кар

Ве Главна Тера Хо Гаја
Mujhe Door Na Kari
Ве Главна Тера Хо Гаја
Mujhe Door Na Kari

Је Дор Мохабат Ки
Камзор на Кари

Ве Главна Тери Хо Гаји Аа
Mujhe Door Na Kari
Ве Главна Тери Хо Гаји Аа
Mujhe Door Na Kari

Је Дор Мохабат Ки
Камзор на Кари

Главна Тера Хо Гаја
Mujhe Door Na Kari
Главна Тера Хо Гаја
Mujhe Door Na Kari

Песна Џи Ни Карда текстови

Оставете коментар