Текст на Channa Ve Assi Mar Jawange – Мисија Мајну – 2023 година

By Ширли Хауарт

Channa Ve Assi Mar Jawange текстови од претстојниот филм „Mission Majnu“ со Сидарт Малхотра, Рашмика Мандана. Ова Боливудска песна испеана од Раџ Барман а оваа најнова хинди песна е Channa Ve Assi Marjawange, стиховите се напишани од Рагав Сачар, додека неговата музика е составена од Рохит Шарма, а видеото е режирано од Шантану Багчи.

Пејач: Раџ Барман

Коментари за оваа песна: Рагав Сачар

Составен: Рохит Шарма

Филм/АлбумМисијата Мајну

Должина: 2: 41

отпуштете го: 203

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на стиховите на Channa Ve Assi Mar Jawange

Текст на Channa Ve Assi Mar Jawange – Mission Majnu

Ек Ваари Ханс Ке Була Ја
Наин Мила Ке Муска Ја
Хо Хо Ек Ваари Ханс Ке Була Ја
Наин Мила Ке Муска Ја

Do Karja Mithiyan Baatan
Аивеин Рус Ке Маахи На Ја

Чана Ве Аси Мар Јаванге
Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange

Тери Сех Лаанге Јудаи
Нараази Сех На Паванге

Чана Ве Аси Мар Јаванге
Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange

Тера Ишк Здраво Хаи
Мери Зиндаги Ве
Таину Раб Манеја
Кити Бандаги Ве

Тери Џо Ви Си Раза
Мејн Маани Хаи Сада
Бина Тере Кале
Роји Рој Јаванге

Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange
Чана Ве Аси Марјаванге Хо

Jo Bhi Kal Mein Mile
Мајну Џи Лаин Де
Kuchh Der Mainu Channa
Тере Кол Бен Де

Тери Дид Кар Јаван
Анхијан Ну Ваари Џаван
Таину Јаад Кар
Роји Рој Јаванге

Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange

Хо Тери Сех Лаанге Јудаи
Нараази Сех На Паванге

Чана Ве Аси Мар Јаванге
Channa Ve Haaye
Channa Ve Assi Marjawange
Аси Мар Мар Јаванге Хаје
Channa Ve Assi Marjawange

Ек Ваари Ханс Ке Була Ја
Наин Мила Ке Муска Ја
Do Karja Mithiyan Baatan
Аивеин Рус Ке Маахи На Ја

Аси Мар Јаванге
Хо Аси Мар Јаванге
Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange

Хо Аси Мар Јаванге
Хо Аси Мар Јаванге
Channa Ve Assi Marjawange
Channa Ve Assi Marjawange Haaye
Мар Јаванге Аси Мар Јаванге

Песна Rabba Janda Lyrics – Jubin Nautiyal | Мисијата Мајну (2022)

Оставете коментар