Мунда Сона Хун Главен текст од Шехзада (2023)

By Ронда Е. Гоуер

Главен текст на Мунда Сона Хун: од претстојниот боливудски филм „Шехзада“ кој го пее Диљит Досанџ и Нихита Ганди. ова Боливудска песна Munda Sona Hoon Главните стихови беа напишани од Кумар, додека музиката на песната е компонирана од Притам. Беше објавен во 2023 година во име на Т-серијата. Филмот го режираше Рохит Даван. Feat Kartik Aaryan, Kriti Sanon, Manisha Koirala и Paresh Rawal.

Уметникот: Диљит Досањх, Никита Ганди

Коментари за оваа песна: Кумар

Составно: Притам

Филм/Албум: Шехзада

Должина на: 2: 43

Издаден: 2023

етикета: Т-серија

Слика од екранот на главниот текст на Мунда Сона Хун

Мунда Сона Хун Главен текст – Шехзада

Ishq Mein Toone Jaane Kya
Аиси Чиз Пила Ди
Ле Чал Јахан Ле Јаана Хаи
Тујко Хаи Аазади

Дум Чак Чак
Дум Чак Чак

Јабсе Мили Ту Муџе
Јарон Се Раха На Који Каам Ве
Хаан Јабсе Мили Ту Муџе
Јарон Се Раха На Који Каам Ве

Аини Зјада Сохни Хаи Ту
Sohni Rakh Doon Главна
Тера Наам Ве

Тера Ракунга Кајал
Мери Џимевари Хаи
Кех Де Гар Валон Се
Ке Аб Мери Баари Хаи

Unhein Chhod Ke Tu Bas
Мери Хоне Вали Хаи
Тери Гали Меин Здраво
Годи Мејн Мод Ди

Munda Sohna Hoon Main
Куди Ту Кроре Ди
Хо Мунда Сона Хун Главна
Куди Ту Кроре Ди

Тере Лие Мејн
Пехли Вали Чод Ди

Мунда Сохна Хаи Ту
Куди Главен Кроре Ди
Мунда Сохна Хаи Ту
Куди Главен Кроре Ди

Munda Sona Hoon Main
Куди Ту Кроре Ди
Тере Лие Мејн
Пехли Вали Чод Ди

Ishq Mein Toone Jaane Kya
Аиси Чиз Пила Ди
Ле Чал Јахан Ле Јаана Хаи
Тујко Хаи Аазади

Кахе Туџе Џавани
Кар Шуру Кахаани
Ту Кар Муџе Танг Сонеја

Сабко На Кар Ди
Тујко Хаан Кар Ди
Главна Јаана Тере Санг Сонеја

Хмм.. Мере Џаиса Аашик Хаи Који
Banda Main Classic Хаи Који
Мере Кад Каат Са Хаи Који
Сер Фире Јаат Са Хаи Који

Tere Dad Se Lad Jaaye Hai Koyi
Phir Pair Bhi Pad Jaaye Hai Koyi
Нема маснотии од лево кон десно
Како Dhoom Chak Chak
Dhoom Dhoom Chak

Dhoom Dhoom Chak
Дум Дум Чак..

Хо Кал Раат Мејн Кех Дија
Само Јарон Се
Главниот Тох Чанд Ко Чура Ке
Лаја Хун Ситаарон Се

Аб Тујко Бача Ке
Главна Ракхунга Сарон Се
Тери Гали Меин Здраво
Годи Мејн Мод Ди

Munda Sohna Hoon Main
Куди Ту Кроре Ди
Хо Мунда Сона Хун Главна
Куди Ту Кроре Ди

Тере Лие Мејн
Пехли Вали Чод Ди

Мунда Сохна Хаи Ту
Куди Главен Кроре Ди
Мунда Сохна Хаи Ту
Куди Главен Кроре Ди

Munda Sona Hoon Main
Куди Ту Кроре Ди
Тере Лие Мејн
Пехли Вали Чод Ди

Ishq Mein Toone Jaane Kya
Аиси Чиз Пила Ди
Ле Чал Јахан Ле Јаана Хаи
Тујко Хаи Аазади

Песна Текст на Рајна од Фукреј се враќа (2017)

Оставете коментар