Текст на Наам Хаи Бајаџи – Суперхит на Бајаџи (2018)

By Маазина Нур

Текст на Наам Хаи Бајаџи – Bhaiaji Superhit: Ова е насловна песна на филмот Bhaiaji Superhit во режија на Neerraj Pathak. Суни Деол, Прети Зинта, Аршад Варси и Шрејас Талпад ја играат главната улога во овој филм. Амит Мишра и Рафтар го пееја ова Боливудска песна додека Sanjeev Darshan & Neerraj Pathak го има составено и напишано.

Пејач: Амит Мишра & Рафтар

Коментари за оваа песна: Амџад Надим

Составен: Амџад Надим

Филм/Албум: Суперхит Bhaiaji

Должина: 2: 56

отпуштете го: 2018

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на стиховите на Наам Хаи Бајаџи

Текст на Наам Хаи Бајаџи – Суперхит на Бајаџи

Наам хаи бхајаџи
Наам хаи бхаја џи УП дон
Јаанта нахи инхеин аиса хаи каун
Инсе панга ле аиса хуа нахи који
Роден роден роден роден дон ха.. ха..

Аур суно Рафтаар батајега

Канхе пе гамча, који на хумса
Саб чхоте бхаи хаин, који на чамча
Бхеенче јо пања, тоде је јабде
Аиве је дарде хи карте хаин лафде
Џиско бхи пакде тох рагде гасеете, јех пите
Yeh body se tagde hain

Dil se hain meethe
Је џаб бхи хаин
Је џите паде хаин
Је шер ке сат меин
Чит хаде хаин је ра..
Бајаџи дон хаин ра..
Је бхаја ка сунехара
Чулбулк ки чуткион ки
Булбул ки чалеин
Јех бхајаџи песна хаи

Бајаџи, бајаџи, бајаџи, бајаџи
Бајаџи, баја, бхаја џи х (2)

Борба ка рааја инко
Мане хаи Џеки Чен
Тело хаи цврсто мастило
UP и Супермен

Dhokhebazon ki karte maiya behan
Акција хаи инка дан-те-нан
Инсе панга ле аиса хуа нахи који
Роден роден роден роден дон

Бајаџи, бхајаџи x (3)

Бајаџи, бајаџи, бајаџи
Суперхит Bhaiaji

Песна Текст на Do Naina – Bhaiaji Superhit (2018)

Оставете коментар