Непослушен бр.1 текст – Barkhaa | 2015 година

By Ширли Хауарт

Непослушен бр.1 текст од филмот Barkhaa, ова најново Боливудска песна се пее од Неха Какар, неговата музика е компонирана од Амјад Надим, а текстот се напишани од Самер Ањаан и Шадаб Ахтар. Бархаа е хинди филм од 2015 година со Сара Лорен, Тааха Шах и Пријаншу Чатерџи во главните улоги.

Пејач: Неха Какар

Коментари за оваа песна: Самер Ањаан и Шадаб Ахтар

Составен: Амџад Надим

Филм/Албум: Бархаа

Должина: 3:16

отпуштете го: 2015

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на текстот на Naughty No.1

Непослушен бр.1 текст – Barkhaa

Јо хип ко хила дон
Главна сабко начаа доон
Mere jalvon se main
Сари дунија хила доон

Јо хип ко хила дон
Главна сабко начаа доон
Mere jalvon se main
Сари дунија хила доон
Секси адаон се сака лубаја хаи
Аао наа душо само дојди дојди дојди
Главен непослушен бр. 1 лун
Главен непослушен бр. 1 лун
Ајде хип ко хила, чал сабко хила
Главен непослушен бр. 1 лун
Главен непослушен бр. 1 лун
Ајде хип ко хила, чал сабко хила

Saare ke saare момци
Муже следат карте хаин
Главна сабки судбина
Саб мујхсе кехте хаин
Saare ke saare момци
Муже следат карте хаин
Главна сабки судбина
Саб мујхсе кехте хаин
Хар дил јо убие кар де
Главна аиси убавина Хун
Бакнеж карна шахеин саб
Главна аиси слатка Хун

Секси адаон се сака лубаја хаи
Аао наа душо само дојди дојди дојди
Главен непослушен бр. 1 лун
Главен непослушен бр. 1 лун
Ајде хип ко хила, чал сабко хила
Главен непослушен бр. 1 лун
Главен непослушен бр. 1 лун
Ајде хип ко хила, чал сабко хила

Ајде хип ко хила, чал сабко хила
Дарија ки мује хун
Намкин вода хун
Мужко наа допир карна
Hotty se потопло Хун

Дарија ки мује хун
Намкин вода хун
Мужко наа допир карна
Hotty se потопло Хун
Bheege libaaso mein
Шоле бхадкати Хун
Сон ми аати хун
Сабко тадпати хун

Секси адаон се сака лубаја хаи
Аао наа душо само дојди дојди дојди
Главен непослушен бр. 1 лун
Главен непослушен бр. 1 лун
Ајде хип ко хила, чал сабко хила
Главен непослушен бр. 1 лун
Главен непослушен бр. 1 лун
Ајде хип ко хила, чал сабко хила

Песна Текст на Dil Lagaana – Hunterrr | Алтаф Раџа

Оставете коментар