Текст на Неки Ки Раа – Сообраќај (2016)

By Ламјот Бага

Текст на Неки Ки Раа од Сообраќајот Ова Боливудска песна во гласот на Ариџит Синг е прекрасна песна. Нејзината музика е компонирана од Митоун, кој исто така ја напишал.

УметнициАриџит Синг

Коментари за оваа песна: Митун

Составно: Митун

Филм/АлбумСообраќај

Должина на: 3: 43

Издаден: 2016

етикета: Zee Music Company

Слика од екранот на стиховите на Неки Ки Раа

Неки Ки Раа стихови – Сообраќај

Неки ки раахон пе ту чал
Раба Рахега Тере пееше
Неки ки раахон пе ту чал
Раба Рахега Тере пееше

Уф то хаи тере дил меин хан
Tu kyu bahar ussey dhoondta?

Неки ки раах пе ту чал
Раба Рахега Тере пееше

Кабхи хаи во сахил пе
Кабхи хаи во мауџон пе
Кабхи хаи паринда ву удта хуаа
Уф тох куда хаин
Џиван Херан Хајн
Уско на мажаб меин на каид карна

Уф вафадар хаи
Хаан кхуд хи пјаар хаи
Saaye mein uske sukoon kitna
Дунија ка ноор хаин
Направете ја вашата врата
Pakeezgi mein woh hai basta

Рух-е-куда ка хаи аасра
Вахи тоа хаи апна
Је џахаан уска хаи

Неки ки раахон пе ту чал
Раба Рахега Тере пееше
Уф то хаи тере дил меин хан
Tu kyu bahar ussey dhoondta?

Неки ки рах пе ту чал
Раба Рахега Тере пееше

Раб се мохабат кар
Уски ибаадат кар
Усне хи ди хаи хамеин зиндаги
Уске карам се, хар вачан се
Раахон пе тери гиреги рошни

Сабко ту мааф кар худ на инсааф кар
Uspe toh haq bas khuda ka hi hain
Ту аурон се ис кадар мил
Jaise tu chahe woh tujhse miley

Кар јех шуруат имаан ла
Toh parbat bhi tere hukum pe chalega
Неки ки раах на пе ту чал
Раба Рахега Тере пееше
Уф то хаи тере дил меин хан
Tu kyu bahar ussey dhoondta?

Неки ки раах на пе ту чал
Раба Рахега Тере пееше.

Песна Keh Bhi De Lyrics – Сообраќај | 2016 година

Оставете коментар