Текст на Нирвана – Љубовни игри (2016)

By Сифоросо Ескобар

Текст на Нирвана од „Love Games“, со Гаурав Арора, Тара Алиша Бери и Патралехаа. Режијата е на Викрам Бат, а музиката е компонирана од Сангет и Сидарт Халдипур. Текстовите на Нирвана ги напиша Каусар Мунир. Песната е испеана од Мохан Канан.

Пејач: Мохан Канан

Коментари за оваа песна: Каусар Мунир

Музика: Сангет и Сидарт Халдипур

Албум/ФилмЉубовни игри

Должина: 4: 11

Издаден: 2016

Музичка етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Нирвана

Текст на Нирвана – Љубовни игри

Здраво мој пријателе
Се среќаваме повторно
Bas Main Aur Tu
Здраво мој пријателе
Ова е крајот
Хо Џа Шуру
Еј Јата Каха Хаин Џејн Џа
Не, нема, не, не, нема излез
Нирвана Дај ми Дај ми повеќе
Хаи Је Јана
Јаха Јеена Јеена Нахи Мумкин
Нирвана Дај ми Дај ми повеќе
Нахи Је Јана
Јахан Марна Марна Бхи Хаи Мушкил
Jeena Hai Kya Марна Хаи Kya
Киско Пата Хаин Јане Јаа
Зинда Хаи Ту Ја Мар Гаја
Киско Пата Хаи Јане Јаа
Нирвана Дај ми Дај ми повеќе
Хаи Је Јана
Јаха Јеена Јеена Нахи Мумкин
Нирвана Дај ми Дај ми повеќе
Нахи Је Јана
Јаха Марна Марна Бхи Хаи Мушкил
Љубов љубов љубов
Мехфил Мехфил Луте Џеј
Ааја Ааја Ааја
Хафил Хаафил Гуте Џеј
Ааја Ааја Ааја
Шише Се Габраја Саја
Саб Куч Ко Кар Кја Хаи Паја Во Бехаја
Еј Аја Хаи Тох Рук Ја Зара
Знаете дека нема излез
Нирвана Дај ми Дај ми повеќе
Хаи Је Јана
Јахаан Јеена Јеена Нахин Мумкин
Нирвана Дај ми Дај ми повеќе
Нахи Је Јана
Јаха Марна Марна Бхи Хаи Мушкил
Љубов љубов љубов..
Jeena Hai Kya Марна Хаи Kya
Киско Пата Хаин Јане Ја
Зинда Хаи Ту Ја Мар Гаја
Киско Пата Хаин Јане Ја
Нирвана Дај ми повеќе
Нирвана Нирвана
Здраво мој пријателе
Се среќаваме повторно

Песна Mohabbat Lyrics – Love Games | 2016 година

Оставете коментар