Не смешни текстови – Madgaon Express | 2024 година

By Ширли Хауарт

Не смешни текстови од Madgaon Express (2024), Ова Боливудска песна „Не е смешно“ ја пее Шаариб и Акаса Синг. Музиката е компонирана од Шаариб и Тоши со текст напишани од Калим Шеик. Во музичкото видео играат Дивиенду, Пратик Ганди, Авинаш Тивари, Нора Фатехи, Упендра Лимаје и Чаја Кадам.

Објавен е во 2024 година во име на Zee Music Company.

Пејачи: Шаариб & Акаса Синг

Коментари за оваа песна: Калим Шеик

Составен: Шаариб и Тоши

Филм/Албум: Мадгаон експрес

Должина: 2:44

отпуштете го: 2024

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на Не смешни текстови

Не смешни текстови - Madgaon Express

Saare jalte hain мед
Jaabse tu meri bani
Бебе не е смешно
Не смешно, не смешно

Ликх ке рах ле ту абхи
Маленге има сабхи
Банега мера сопруг
Мера мажот мера мажот

Mana dono hain duffer
Кехта хаин саара шехар
Доно љубовник со полно работно време
Создадени еден за друг

Џејз пееше сол бибер
Jaise ho кралица покривка
Доно љубовник со полно работно време
Создадени еден за друг

Не смешно, не смешно!

Galtiya tu jo karegi main kahunga извини
Бади хи слатко си хаи тери мери љубовна приказна
Тере мама тато е главниот дом
Милунги до путер бленда unko lagaungi

Dil main rakh lunga chhupa
Кисико на дунга пата
Jaise tu ho црни пари
Црни пари црни пари

Ho saare jalte hain мед
Јабсе ту мери баани
Бебе не е смешно
Не смешно, не смешно

Maana dono hain duffer
Кехта хаин саара шехар
Доно љубовник со полно работно време
Создадени еден за друг

Џејз пееше сол бибер
Jaise ho кралица покривка
Доно љубовник со полно работно време
Создадени еден за друг

Еве уште една Боливудска песна Текст на Ратон Ке Назаре – Мадгаон Експрес | 2024 година

Оставете коментар