O Maahi Lyrics – Dunki Drop 5 | Ариџит Синг | Шах Рук Кан

By Сара Наир

О Маахи текстови: Најново Боливудска песна „О Маахи“ од филмот „Дунки“. Оваа сосема нова песна ја отпеа Ариџит Синг. Музиката беше компонирана од Притам, додека главните текстови на О Ту беа напишани од Иршад Камил. Во видеото за песната се појавуваат Шах Рук Кан, Таапсее Пану, Боман Ирани и Вики Каушал.

Оваа песна беше објавена во 2023 година во име на Т-серијата. Режија: Рајкумар Хирани.

Име на песната: О Маахи

Пејач: Ариџит Синг

Коментари за оваа песна: Иршад Камил

Составен: Притам

Филм/Албум: Данки

Должина на видеото: 3:01

отпуштете го: 2023

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на О Маахи

Текст на O Maahi – Dunki Drop 5

Текстот ќе се ажурира наскоро…

Хинди песна O main Tu Lyrics – Dunki Drop 4 | Шах Рук Кан, Таапсее | 2023 година

Оставете коментар