Текст на облеката – Гуру Рандхава | Прет Хундал

By Гејл Ц. Керли

Текст на облеката by Гуру Рандхава од филмот Ујда Чаман е најнов пенџапска песна. Неговата музика е дадена од Гуру Рандхава и Адитја Дев.

Пејач: Гуру Рандхава

Коментари за оваа песна: Девши Кандури

Составен: Гуру Рандхава и Адитија Дев

Филм/Албум: Ујда Чаман

Должина: 2:37

отпуштете го: 2019

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на облеката

Текст на облеката – Точи Рајна

Облека teri mutiyare
Mundeyan nu suli chadhe
Облека teri mutiyare

Ве кои ајј карау кааре
Облека teri mutiyare
Mundeyan nu suli chadhe
Облека teri mutiyare

Ве ајј кар.. Кааре
Облека teri mutiyare
Mundeyan nu suli chadhe
Облека teri mutiyare

Пех гаја ае шор тери,
Веени вали ванг да ни
Булијан те сангда ни,
Дил мера мангда

Пех гаја ае шор тери,
Веени вали ванг да ни
Булијан те сангда ни,
Дил мера мангда
Булијан те сангда ни дил мера мангда

Ve tere ton kinneya ne dil billo haare
Облека teri mutiyare

Ве кои ајј карау кааре, аутфит тери мутијаре
Mundeyan nu sooli chadhe
Облека teri mutiyare, облека teri mutiyare..

Лагда ае мехнга маскара,
Тера лах да
Ни џехда тену такке хоје,
Фан мотиви ах да

Лагда ае мехнга маскара,
Тера лах да
Ни џехда тену такке хоје,
Фан мотиви ах да
Џехда тену такке хоје фан моти ах да

Oye tu khelai na tu mittran nu laare
Облека teri mutiyare

Ве кои аај карау кааре
Облека teri mutiyaare
Mundeyan nu suli chaadhe
Облека teri mutiyaare

Ве ајј кар.. Кааре
Облека teri mutiyaare
Mundeyan nu suli chadhe
Облека teri mutiyaare

Горијан калаи џивен дудх те малааи
Khul jaange naseeb ohde jihde hash aayi
Горијан калаи џивен дудх те малааи

Khul jaange naseeb ohde,
Џихде има аај
Khul jaange naseeb ohde,
Џихде има аај

Ве геј так џин лак де хуларе
Облека teri mutiyare

Ве кои ајј карау кааре
Облека teri mutiyaare
Mundeyan nu sooli chadhe
Облека teri mutiyaare

Песна Twinkle Twinkle Lyrics – Точи Рајна (2019)

Оставете коментар