Текст на Паки Вали Дости – Саај Бат | Најновата хинди песна

By Едвард М. Петит

Текст на Паки Вали Дости е најновиот Хинди песна испеана од Саај Бат и оваа песна е со Сурав Џоши. Текстовите на песната на Паки Вали Дости се напишани од Амјад Надим, додека музиката е дадена од Амјад Надим Амир, а видеото е режирано од Нитеш Тјаги.

Пејач: Саај Бат

Коментари за оваа песна: Амџад Надим

Составен: Амџад Надим Амир

Филм/Албум: -

Должина: 4: 23

отпуштете го: 2022

Етикета: Voilà! Диги

Слика од екранот на текстот на Паки Вали Дости

Текст на Паки Вали Дости – Саај Бат

Дости Јех Тери Мери Дости
Хаи Паки Вали Дости
Касам Се Јаара

Хар Кадам Ке Хар Ек Мод Пе
Mujhe Toh Chahiye Tera Hi Sahara
Јарон Ке Санг Битаје Џо Пал
Миле На Миле Вох Добара

О Мере Јаара О Ве Дилдара
Јаан Хаи Хаазир Кар Де Јо Исхаара
О Мере Јаара О Ве Дилдара
Јаан Хаи Хаазир Кар Де Јо Исхаара

Мушкилеин Џо Бхи Ааје
Пехле Мери Мулакат Хо
Унсе Главен Је Кахун
Џо Бура Хо Мере Сат Хо

Mere Yaar Pe Koyi Aanch Na Aaye
Dil Uska Koyi Na Dukhaye
Јарон Ке Бин Гузре На Ек Дин
Јахи Квааб Хаи Аб Хумара

О Мере Јаара О Ве Дилдара
Јаан Хаи Хаазир Кар Де Јо Исхаара
О Мере Јаара О Ве Дилдара
Јаан Хаи Хаазир Кар Де Јо Исхаара

Дости Јех Тери Мери Дости
Хаи Паки Вали Дости
Касам Се Јаара

Хар Кадам Ке Хар Ек Мод Пе
Mujhe Toh Chahiye Tera Hi Sahara
Јарон Ке Санг Битаје Џо Пал
Миле На Миле Вох Добара

О Мере Јаара О Ве Дилдара
Јаан Хаи Хаазир Кар Де Јо Исхаара
О Мере Јаара О Ве Дилдара
Јаан Хаи Хаазир Кар Де Јо Исхаара

Јаара!

Песна Текстови на Liger Hunt – Liger (2022)

Оставете коментар