Para Para Lyrics – Judgementall (2019)

By Гејл Ц. Керли

Па пара текстови: оваа песна ја пее Арун Дев Јадав. Музиката и нејзините текстови се компонирани од Рачита Арора и Прахар Варунедра. Ова Боливудска песна е од филмот Judgementall Hai Kya и Kangana Ranaut, Рајкуммар Рао во главните улоги.

Пејач: Арун Дев Јадав

Коментари за оваа песна: Прахар Варунедра

Составен: Рачита Арора

Филм/Албум: Судејќи според Хаи Кја

Должина: 1: 42

отпуштете го: 2019

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на текстот на пара пара

Para Para Lyrics – Judgementall

Скроти чу... (Ху ха хаа хаа)
Скроти чу... (Ху ха хаа хаа)

скроти чу таме чу скроти чу…
Тучија..

ПА ПАРИ ПА ПА ПАРА ПАРА
(Ху ха хаа)
ПА ПАРИ ПА ПА ПАРА ПАРИ ПА
ПАРИ ПА ПА…

Бас ек лик ја худ хи кахани хаи
Бхати ки аанч ја баариш ка паани [x2]

Чо чамак чо, бигди џагди си ладки
Чо чамак чо, хаали бхари си ладки
Чо чамак чо, чо чо чамак чо
Чо чо чамак чо…

Бак бак бак болти рехти
Дагмаг дагмаг долти рехти
Бематлаб бехауф баат си
Баџи барабар ѕиден часовник si [x2]

ПА ПАРИ ПА ПА ПАРА ПАРА
ПАРИ ПА ПА…

Вие кралица шејтани!

(Ху ха хаа)

Jalti fuljhadi si hai (HEY!)
Џејсе наша хо кија

(Ху ха хаа)

Jalti fuljhadi si hai (HAA!)
Џејсе наша хо кија
Таала на хаи субах пе
Џо чааха кех дија

Скроти чу чуме та тучија та тучија
Скроти чу чуме та тучија та тучија
Скроти чу чуме та тучија та тучија
Скроти чу чуме та тучија…

Бак бак бак болти рехти
Дагмаг дагмаг долти рехти
Бематлаб бехауф баат си
Баџи барабар ѕиден часовник si [x2]

ПА ПАРИ ПА ПА ПАРА ПАРА
ПАРИ ПА ПА…

Вие кралица шејтани!

Реалноста има рата маар
Раат раат ро лети хаи
Теди теди разговор хаи уски
Извртување на јазикот хо лети хаи [x2]

Скроти чу чуме та тучија та тучија
Скроти чу чуме та тучија та тучија
Скроти чу чуме та тучија та тучија
Скроти чу чуме та тучија та тучија

Бак бак бак болти рехти
Дагмаг дагмаг долти рехти
Бематлаб бехауф баат си
Баџи барабар ѕиден часовник si [x2]

ПА ПАРИ ПА ПА ПАРА ПАРА
ПАРИ ПА ПА…

Вие кралица шејтани!

Песна Текстовите на Вахра - Судиска Хаи Кја

Оставете коментар