Главен текст на Пеле Бхи – Животно | Ранбир Капур | Вишал Мишра

By Јухи Мангал

Главен текст на Пеле Бхи: Најново Боливудска песна „Pehle Bhi Main“ од филмот „Animal“. беше испеана од Вишал Мишра. Музиката беше компонирана од Вишал Мишра додека оваа сосема нова песна песна Пеле Бхи Главниот текст беше напишана од Раџ Шехар. Во видеото за песната се појавуваат Ранбир Капур, Рашмика Мандана, Анил Капур, Боби Деол и Шакти Капур.

Оваа песна беше објавена во 2023 година во име на Т-серијата. Режија на Сандип Реди Ванга.

Име на песната: Пеле Бхи Мејн

Пејач: Вишал Мишра

Коментари за оваа песна: Раџ Шехар

Составен: Вишал Мишра

Филм/Албум: Животните

Должина на видеото: 2:29

отпуштете го: 2023

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на главните текстови на Пеле Бхи

Главен текст на Пеле Бхи – Животно

Пехле бхи мајн тумсе мила хун
Пехли дафа хи милке лага
Tune chuaa zakhmon ko mere
Мархам-мархам дил пе лага

Пагал-пагал хаи тоде
Бадал-бадал хаи доно
Khulke barse bheege aa zara

Пехле бхи мајн тумсе мила хун
Пехли дафа хи милке лага
Tune chuaa zakhmon ko mere
Мархам-мархам дил пе лага

Ни са ни са..
Ни са ни са ре..
Ни са ни са..
Ни са ни са ре..
Хо.. Хо.. Хо..

Галат кја сахи кја муџе на пата хаи
Тухме агар пата хо бата дена
Главен газ се худ се зара лапата хун
Тумхе агар милун до пата дена

Kho na jana mujhe dekhte dekhte

Ту хи зарија ту хи манзил хаи
Ја ке дил хаи итна бата
Tune chuaa zakhmon ko mere
Мархам-мархам дил пе лага

Пагал-пагал хаи тоде
Бадал-бадал хаи беге
Барсе барсе беге аа зара

Пехле бхи мајн тумсе мила хун
Пехли дафа хи милке лага
Tune chuaa zakhmon ko mere
Мархам-мархам дил пе лага

Оооо..

Проверете ја хинди песната Текст на Џамал ​​Куду – Животно 2023 | Влезот на Абрар

Оставете коментар