Players Lyrics – Badshah, Karan Aujla | 2023 година

By Елеодора Аројо

Текст на играчите: Најнови Хинди песна „Играчи“ испеани од Бадшах и Каран Аујла подвиг. Девика Бадјал од албумот „3:00 AM Sessions“. Музиката на оваа песна ја даде Хитен, а текстот го напишаа Бадшах и Каран Аујла. Музичкото видео го режираше Рупан Бал.

Име на песна: Играчи

УметнициБадшах, Девика Бадијал и Каран Аујла

Коментари за оваа песна: Бадшах, Каран Аујла

Составно: Бадшах

Филм/АлбумСесии во 3:00 часот

Должина на: 2: 51

Издаден: 2023

етикета: Бадшах

Слика од екранот на текстовите на играчите

Текст на играчите – Бадшах, Каран Аујла

(Девика Бадијал)

Руси ну гучи кои гена сохнеја ехна та карна болка сохнеја
Сонеја Прада Ни Паранда кахида-2
Фер мелуга е дил лаина сохнеја – 2
Руси ну гучи кои гена сохнеја ехна та карна болка сохнеја

(Бадшах)

Кажи ми што сакаш типи типи тап
Savaa ki kalai saadhe тинејџерски врат
Geetan di machine badboy на патеката
Бејби каре отскокнување Џејз хетрон ке чек
Сер пе хаи круна бебе без капа
Болен мери капе мери болен вокаб
Bache bache ko стапка само рап бебе
Умот жешка удар удар ја победи каре шлаканицата
10 mein se 10 tu main 10 mein se 20
Тере сива ааге не киси ке болун ве молам
Беркин леле леле гучи ки камез
Тере пиче пура град само пиче хаи полиција
Бебе, ти си добро девојче, а јас сум лошо момче
Мера животен стил хаи тода раскошен
Сфатив, се пофалувам
Единствениот пат кога се заебавам е кога таа тоа го сака

(Девика Бадијал)

Сонеја Прада Ни Паранда кахида-2
Фер мелуга е дил лаина сохнеја – 2

(Каран Аујла)

Лагди срамежлив мед здраво душо.
Сонцето е лошо зајаче и лошо зајаче
Маи хана кехнди либански дао пари
Ледо кехнди тифани си толку смешен

Лагди ае црвено чили Ту црвено чили
Sohni Eye lash (eilish) teri Tu jive Billie.
Tere utto var dva mai неколку милис
Te Tenu lage шега кра у толку глупо

Мени кехнди сарда ни јаттан нал ауха
Мени кехнди чах нио пеенди пеени мока
Кехнди мени хун та Ту леја Мексико
нак вал декх јата палеа маи кока

Кде кехнди ах лело те о лело
Гхдија в совпаѓање џи до лело
Lamboa v ​​krnia ne show lelo
Мени кехнди у црно, а јас жолто

(Девика Бадијал)

Руси ну гучи кои гена сохнеја ехна та карна болка сохнеја
Сонеја Прада Ни Паранда кахида-2
Фер мелуга е дил лаина сохнеја – 2

(Бадшах)

Тоа е вашето момче Бадшах, Каран Аујла…Ајде да одиме

Уште една хинди песна Текст на Санак од Бадшах | Сесии во 3:00 часот | 2023 година

Оставете коментар