Текст на Ратон Ке Назаре – Мадгаон Експрес | 2024 година

By официјална_сметка

Текст на Ратон Ке Назаре од Madgaon Express (2024), оваа боливудска песна „Raaton Ke Nazaare“ ја пее Шаариб и Тоши и Бени Дајал и Шаариб. Музиката е компонирана од Шаариб и Тоши со текст напишани од Калим Шеик. Во музичкото видео играат Дивиенду, Пратик Ганди, Авинаш Тивари, Нора Фатехи, Упендра Лимаје и Чаја Кадам.

Беше објавен на 13 јануари 2024 година во име на Zee Music Company.

Пејачи: Shaarib & Toshi ft. Бени Дајал & Шаариб

Коментари за оваа песна: Калим Шеик

Составен: Шаариб и Тоши

Филм/Албум: Мадгаон експрес

Должина: 2:53

отпуштете го: 2024

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на текстот на Ратон Ке Назаре

Текст на Ратон Ке Назаре – Мадгаон Експрес

Кои роке на кои токе на
Uddne lage hum lene do maza
Khuli aankhon се khwab dekhe jo
Аб ух хаи пуре до ча раха наша

Браната дадам дам дил боле
Бин пиша потпевнува до Доли
Yaar tu jo пееше дупка
Хум бане удан католе

Ау аа ау аа
Раатон ке назаре боле
Ау аа ау аа
Утрински веле таре боле

Ау аа ау аа
Раатон ке назаре боле
Ау аа ау аа
Утрински веле таре боле

Aaye hai machane to machayenge
На чоденге касар
Чаја хаи хум пе јо јааду са хаи
Јарон ка асар

Гадија бхи део **
Мера пија гар аја хо рам џи
Гадија бхи део **
Мера пија гар аја хо рам џи

Браната дадам дам дил боле
Бин пиша потпевнува до Доли
Yaar tu jo пееше дупка
Хум бане удан католе

Ау аа ау аа
Раатон ке назаре боле
Ау аа ау аа
Утрински веле таре боле

Кои роке на кои токе на
Uddne lage hum lene do maza
Khuli aankhon се khwab dekhe jo
Аб ух хаи пуре до ча раха наша

Браната дадам дам дил боле
Ау аа ау аа
Раатон ке назаре боле
Утрински веле таре боле
Ау аа ау аа
Раатон ке назаре боле
Утрински веле таре боле

Еве уште една песна Baby Bring It On Lyrics – Madgaon Express | 2024 година

Оставете коментар