Текст на Сајни – Ариџит Синг | Laapataa Ladies | 2024 година

By Чару Мандал

Текст на Сајни: Од Ариџит Синг, најновото Боливудска песна „Сајни“ од филмот „Laapataa Ladies“ ја пее Ариџит Синг. Текстовите на оваа хинди песна Сајни ги напиша Прашант Пандеј, додека музиката ја даде Рам Сампат. Објавен е во 2024 година од T-Series. Режисер на филмот е Киран Рао.

Во овој филм глумат Нитанши Гоел, Пратиба Ранта, Спарш Шривастава, Рави Кишан и Чаја Кадам.

Песна: Сајни

Пејач: Ариџит Синг

Коментари за оваа песна: Прашант Пандеј

Составен: Рам Сампат

Филм/Албум: Laapataa дами

Должина: 2:26

отпуштете го: 2024

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Сајни

Sajni Lyrics – Laapataa Ladies

О Сајни Ре
Кејсе Кејт Дин Раат
Kaise Ho Tujhse Baat
Тери Јаад Сатаве Ре

О Сајни Ре
Кејсе Кејт Дин Раат
Кејсе Миле Тера Саат
Тери Јаад Тери Јаад Сатаве Ре

Хо Хо Хо Хо
Хм Хм Хм..

Каисе Гане Ре Бадра Гире
Тери Ками Ки Баариш Лије
Sailaab Jo Mere Seene Mein Hai
Koyi Bataye Yeh Kaise Teme
Tere Bina Ab Kaise Jiye

О Сајни Ре
Кејсе Кејт Дин Раат
Kaise Ho Tujhse Baat
Тери Јаад Сатаве Ре

О Сајни Ре
Кејсе Кејт Дин Раат
Kaise Ho Tujhse Baat
Тери Јаад Тери Јаад Сатаве Ре
О Сајни Ре

Уште една хинди песна Khushiyaan Bator Lo Lyrics – Shaitaan | Јубин Наутијал

Оставете коментар