Сардаарји 2 Текст – Диљит Досањх | Насловна песна

By Турфа Солтани

Сардаарџи 2 Текст: Оваа најнова насловна песна ја пее Диљит Досањх од пунџаби филмот „Сардаарџи 2“. Текстот на песната го дадоа Ранбир Синг, Веет Баљит, а музиката е компонирана од Џатиндер Шах. Овој филм е во режија на Рохит Југрај Чаухан. Објавен е во 2016 година во име на Speed ​​Records.

Во музичкото видео се Diljit Dosanjh, Sonam Bajwa и Monica Gill

Пејач: Диљит Досањх

Коментари за оваа песна: Ранбир Синг и Веит Баљит

Составен: Џатиндер Шах

Филм/Албум: Сардаарџи 2

Должина: 2:53

Објавено: 2016

Етикета: Записи за брзина

Слика од екранот на стиховите на Сардаарџи 2

Сардаарји 2 Текст – Диљит Досањх

Сардарји сардари..

Курте те чадре наал гаинта фаб да
О модде даанд дари аа
Сагијан паранд вали дил хаар ги
Те пури гаур кари аа (x2)

О анха веле о банде карде на
хас хас гал наар ди
хо главен кеха гал наар ди

О бангре ч мадкан наал паб чакне
О кехнде сардарји

Bhangre ch madkaan naal pab chakne
О кехнде сардари (x2)

Oh gaddiyan sports utte Khande da nishan
Митран ди чарди кала ди пехчан

Hath vich kada modde utte naagni
Јааран де ни шаунк ну ех карди бејан

Чаар гуна чар пуро шокови ае кола
Јат рохбдар ди хо јат рохбдар ди

О бангре ч мадкан наал паб чакне
О кехнде сардари (x3)

Bhangre ch madkaan naal pab chakne
О кехнде сардари (x2)

Ик уте дил и наал лаида
Хо сајјна де наал дхоха нахи камаи да

Хо карке карар пакка мил сохније
Телефонски вала ни пиар чахида

Таркан ну борна на
Аадат хаи тере Ранбир јаар ди
Хо Ранбир јаар ди

О бангре ч мадкан наал паб чакне
О кехнде сардарји

Bhangre ch madkaan naal pab chakne
О кехнде сардари (x2)

Плаќање Laila Main Текст на Лајла – Raees | Сончев Леоне тука

Оставете коментар