Стихови на Sleepy Sleepy Akhiyan – Bhaiaji Superhit (2018)

By Сумаја Абдела

Sleepy Sleepy Akhiyan стихови од филмот, Bhaiaji Superhit. Ова Боливудска песна се пее од Асеес Каур и Јасер Десаи. Музичка композиција од Jeet Gannguli, Raghav Sachar, Chandan Saxena и Sanjeev–Darshan со текст напишан од Amjad Nadeem, Shabbir Ahmed, Kumaar, Neerraj Pathak и Sanjeev Chaturvedi. Издаден под етикетата на Zee Music Company.

Пејач: Асеес Каур и Јасер Десаи

Коментари за оваа песна: Амџад Надим, Шаббир Ахмед, Кумар, Нераџ Патак и Санјеев Чатурведи

Составен: Џит Гангули, Рагав Сачар, Чандан Саксена и Сањеев-Даршан

Филм/Албум: Суперхит Bhaiaji

Должина: 3:04

отпуштете го: 2018

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на стиховите на Sleepy Sleepy Akhiyan

Sleepy Sleepy Akhiyan Lyrics – Bhaiaji Superhit

Кангана Кангана
Лудата Мера Кангана
Лудата Мера Кангана
Лудата Мера Кангана
Боле Сајна
Кар Муџе Тангна
Кар Муџе Тангна
Кар Муџе Тангна

Кангана Кангана
Лудата Мера Кангана
Боле Сајна
Кар Муџе Тангна
Главна Пичале Мај Јуни Се
Батеин Карти Хун Мун Се
Ааја Ре Ааја Аб То
Чекај Кар Ке Такгија
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахија
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахија
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахија…

Ту Мере Самне Деха Туџе То
Елата Дил Је Романтична Хуа
Ја... Ја Ту Пеколот Меин
Тере Бина Бхи Маусам
Дил Ка Фантастична Хуа
Его Шиго Чхор Де
Дил Се Аа Дил Џод Ле
Тере Санг Мери То
Јааријан Хаи Пакијан
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахија
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахија
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахија…

Кангана Кангана
Лудата Мера Кангана
Боле Сајна
Кар Муџе Тангна
Main Pichle Мај Јуни Се
Батеин Карти Хун Мун Се
Ааја Ре Ааја Аб То
Чекај Кар Ке Такгија
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахијан
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахијан
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахијан
Заспаниот Заспаниот Ахијан
Јага Ке Мејн Рахијан…

Песна Стихови на Сураија – Thugs Of Hindostan (2018) | Вишал Дадлани

Оставете коментар