Softly Lyrics – Каран Аујла | Ики | Најновата пенџаби песна

By Наиф Шакур

Нежно стихови: Претставување на новото пенџапска песна „Меко“. во гласот на Каран Аујла. Текстот на песната Softly го напиша Каран Аујла, додека музиката ја компонираше Каран Аујла. Музичкото видео е во режија на Карн Малхи.

Во музичкото видео се Тану Гревал и Каран Аујла.

Песна: Меко

Пејач: Каран Аујла

Коментари за оваа песна: Каран Аујла

Музика: Ики

Филм/Албум: -

Должина на патеката: 2:50

Издаден: 2023

Музичка етикета: Каран Аујла

Слика од екранот на Softly Lyrics

Softly Lyrics – Каран Аујла

Гал Сун Лаларија Ве
Аах Лок Мере Те Хаде
Паис Зјаде Де Дунги
Појавување на Kar Denga Taan Dassde

Sunn La Ve Ditto Исто Чахиди
Аа Лаи Фото Ве Ферари Лаал Ди
Чуни Мери Ранг Де Лаларија

Ве Чунни Мери Ранг Де Лаларија
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди
Чунни Мери Ранг Де Лаларија Ве
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди

Охда Панге Лагде Аа Охну Промени Лагде Аа
Таан Здраво Сочан Кундла Паван Лаван
Сочан Сареам Хоја Сочди Аа Наам Охда
Gutt Utte Тетоважа Banva Lavan

Сочди Фер Таал Ди Мајин
Фантом Де Наал Ди Мајин
Ик Хор Курти Сива Лаван

Охну Дек Ке Таан Мери Хо Јаве
Умар Вади Де Наал Ди

Ве Чунни Мери Ранг Де Лаларија
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди
Чунни Мери Ранг Де Лаларија Ве
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди

Mere Layi Dekhle Je Kudiyan Kawariyan Ne
Dekhi Ve Dupatte Tere Vikkde
Ени Сохни Чунни Лаге Јати Те Лаји Ке
Мајну Јадон Охо Деке Гаана Ликде

Камм Мајну Баде Сунијаре Колон Каде
Naale Halle Main Sephora Gehda Marna
Аунда Ае Пјар Охда Хона Ае Дидар Охда
Чај Наал Хои Главен Тајар На

Дар Лагда На Ките Рех Јаван
Сади На Сади Де Наал Ди

Ве Чунни Мери Ранг Де Лаларија
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди
Чунни Мери Ранг Де Лаларија Ве
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди

Чунни Мери Ранг Де Лаларија Ве
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди

Ауле Ну Лор Мери Хо Јаве
Гар Ди Кади Де Наал Ди
Гар Ди Кади Де Наал Ди

Ве Чунни Мери Ранг Де Лаларија
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди
Јаар Ди Гади Де Наал Ди

Ве Чунни Мери Ранг Де Лаларија
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди

Ве Чунни Мери Ранг Де Лаларија
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди

Чунни Мери Ранг Де Лаларија Ве
Само Јаар Ди Гади Де Наал Ди

Еве уште една пенџаби песна Текст на Talk Of The Town – PREM DHILLON | Нови пенџаби песни 2023 година

Оставете коментар