Summer High Lyrics – Ap Dhillon | Најновата пенџаби песна

By Чару Мандал

Летни високи текстови: е најновата 2022 година пенџапска песна испеана од Ап Дилон со стиховите на песната Summer High се напишани од Шинда Калон. Музиката е дадена од Pvli & Sach. Музичкото видео го режираше Zac Facts, а видеото беше објавено од Run-Up Records.

Пејач: Ап Дилон

Коментари за оваа песна: Шинда Калон

Составен: Пвли и Сач

Филм/Албум: -

Должина: 3: 25

отпуштете го: 2022

Етикета: ЗАПИСНИ ЗАПИСИ

Слика од екранот на Summer High Lyrics

Summer High Lyrics – Ap Dhillon

Ик садде милан дија хабра
Пјаар ч бхиџан дија садра
Ех хун ману џин на диндија
Ех хун ману џин на диндија

О бадал карде махол харап
Туси на лабде маче џанаб
Tik ke baith kite nahi hunda
Dil vich vajje nere rabab

Ахан вич јаггија батијан
Чукија главен ишк дија чатијан
Ех хун ману неен на диндија
Ех хун ману неен на диндија

Ик садде милан дија хабра
Пјаар ч бхиџан дија садра
Ех хун ману џин на диндија
Ех хун ману џин на диндија

Ча чад јанда тера наам сонце
Кјала ну ману гал наал лала ни
Хон је дила те наам лихде
Главна наам тера дил те лихала ни

Хававан тану лаган на татијан
Фикар главен вааја маар садијан
Ех даару хун пеен на диндија
Ех даару хун пеен на диндија

Ик садде милан дија хабра
Пјаар ч бхиџан дија садра
Ех хун ману џин на диндија
Ех хун ману џин на диндија

Ик садде милан дија хабра
Пјаар ч бхиџан дија садра
Ех хун ману џин на диндија
Ех хун ману џин на диндија

Песна Текст на Афат – Танишк Багчи | Лигер (2022)

Оставете коментар