Текст на Тааде – Руслаан 2024 | Вишал Мишра

By официјална_сметка

Текст на Тааде од Руслаан (2024) испеана од Вишал Мишра. ова Боливудска песна е компонирана од Вишал Мишра со стихови на Тааде напишани од Шабир Ахмад. Со ѕвездите се Аајуш Шарма, Јагапати Бабу, Сушрии Мишраа и Видија малваде.

Филмот Love Aaj Kal беше објавен на 19 март 2024 година. Песната беше во режија на Каран Л Бутани.

Песна: Тааде

Пејач: Вишал Мишра

Коментари за оваа песна: Шабир Ахмад

Музика: Вишал Мишра

Филм/Албум: Руслан

Време на песна: 3:18

Музичка етикета: Сарегама музика

Слика од екранот на стиховите на Тааде

Текст на Тааде – Руслан

Taade црна очила Se Re
Знам, знам
Тере Наина Муже

Ареј Ре Ре Тааде
Black Goggle Se Re
Знам, знам
Тере Наина Муже

Карке телефон Милвајеги
Знам, знам
Семејство Се Муже

Хмм.. Гали Меин
Тери Гали Меин
Чекај Тера Кија Ре
О, Мери Прем Сундри

Dil Mein Haaye
Maari Toone Entry Haaye
Наам Тере Карди Хаје
Мејн Саари Земја Haaye

Dil Mein Tere Kya Hai Saaf Bata De
Телефонски Ка број Адреса Бата Де
Aise Mujhe Став Toh Na De
На На На На На На Де

Dil Mein Tere Kya Hai Saaf Bata De
Телефонски Ка број Адреса Бата Де
Aise Mujhe Став Toh Na De
На На На На На Де

Деке Аанк Бхар Бхар Ке Ре
Знам, знам
Тере Наина Муже

Ареј Ре Ре Тааде
Black Goggle Se Re
Знам, знам
Тере Наина Муже

Карке Телефон Милвејеги
Знам, знам
Семејство Се Муже

Знам…

Уште една најнова песна Сите девојки се исти текстови – Juice WRLD | 2024 година

Оставете коментар