Текст на Tere Pyaar Mein – Tu Jhoothi ​​Main Makkaar – 2023 година

By Сумаја Абдела

Текст на Tere Pyaar Mein: Од Ариџит Синг од боливудскиот филм „Tu Jhoothi ​​Main Makkaar“ во гласот на Ариџит Синг и Нихита Ганди. Текстот на оваа боливудска песна Tere Pyaar Mein ги напиша Амитаб Бхатачарја, додека музиката е компонирана од Притам. Беше објавен во 2023 година во име на Т-серијата. Овој филм е во режија на Раџ Н. Сипи.

Музичкото видео ги содржи Ранбир и Шрада.

УметникотАриџит Синг & Никита Ганди

Коментари за оваа песна: Амитаб Бхатачарја

Составно: Притам

Филм/АлбумTu Jhoothi ​​Main Makkaar

Должина на: 2: 57

Издаден: 2023

етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Tere Pyaar Mein

Тестови на Tere Pyaar Mein – Tu Jhoothi ​​Main Makkaar

Јаар наше меин тере јаар
Pada jo ik baar

Замаане ке наше сабхи
Пуране хо геј

Саат ту на хо само саат
Тох гузре на раат

Диване ке розаана ке бахане хо геј

Тере џисм ке хар инч пе
Мери хар назар фида хаи

Ти талаб муџе ик јаам ки
Мила пура маикада хаи

Тере меин
Тере меин

Дил чахта хаи бас
Бејџ бејџ ..

Тере ми е
Тере ми е

Дуа маангта хаи бас
Бејџ бејџ бејџ ..

Ту табаахи мери

Синџир бхи мера ту хи ре

Ту дава дил ки

Марз бхи дил ка ту хи ре

Чал бегеин бегеин бегеин бегеин итна

Бегејн..
бееге
Кабхи нахин џитна

Bheegein bheegein bheegein bheegein utna re ..

Тере меин
Тере меин..

Дил чахта хаи бас
Бејџ бејџ ..

Тере ми е
Тере ми е

Дуа маангта хаи бас
Бејџ бејџ бејџ ..

Песна Tu Jhoothi ​​Main Makkaar Songs (2023) |Ариџит Синг

Оставете коментар