Тестови на Тере Санг Ишк Хуа – ЈОДХА | Ариџит Синг | 2024 година

By Ширли Хауарт

Текст на Тере Санг Ишк Хуа: Од B Praak, најновата хинди песна „Tere Sang Ishq Hua“ од боливудскиот филм „Yodha“ ја пее Ариџит Синг и Неети Мохан. Текстот на оваа сосема нова песна беше напишана од Кунаал Вермаа, додека музиката на песната беше компонирана од Танишк Багчи и Кришна Кишоре. Во музичкото видео се Sidharth Malhotra, Raashii Khanna и Disha Patani.

Објавен е во 2024 година во име на серијата Т. Спотот за песната е во режија на Сагар Амбре и Пушкар Оџа.

УметникотАриџит Синг, Нети Мохан

Коментари за оваа песна: Кунал Вермаа

Составно: Танишк Багчи, Кришна Кисоре

Филм/АлбумЈода

Должина на: 2: 51

Издаден: 2024

етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Тере Санг Ишк Хуа

Текст на Тере Санг Ишк Хуа – ЈОДХА

Фалак се главен, ситаре тод ке јамин пе лаунга
иџазат де, џахан бхи хо тери куши ле аунга
кои јагах на пата, јахан хо ту на диха
тере наам се шуру хаи хар дуа

тере наам се наам јуда ке
тери раах меин шаам сајаке
раб тујко маан лија јо
тере пееше ишк хуа

хо тере наам се наам јуда ке
тери раах меин шаам сајаке
раб тујко маан лија јо
тере пееше ишк хуа

tere khayalon, ka seher main hoon
тон муже, баса дија
ту хаи кинара, до лехер главен хун
до аа ке туџе, хаи чуу лија

тери саансон меин гул гаја хун
тере чуне се кил гаја хун
тери батон не е кја кар дија

кои јагах на пата, џахан ту хо диха
тере наам се шуру хаи хар дуа

тере наам се наам јуда ке
тери раах меин шаам сајаке
раб тујко маан лија јо
тере пееше ишк хуа

тере наам се наам јуда ке
тери раах меин шаам сајаке
раб тујко маан лија јо
тере пееше ишк хуа.

Еве уште една филмска песна на Јода Текст на Тиранга – YODHA | Танишк Багчи, Б Праак | 2024 година

Оставете коментар