Текстовите на Вахра - Судиска Хаи Кја

By Тулси Махабир

Текстовите на Вакра Најнова песна Боливудска песна Од Movie Judgementall Hai Kya во гласот на Навв Индер, Лиза Мишра и Раџа Кумари Со Кангана Ранаут и Рајкуммар Рао. Музиката и текстот се дадени од Танишк Багчи, а дополнителниот рап текст на Раја Кумари.

Пејач: Navv Inder, Лиза Мишра и Раџа Кумари

Коментари за оваа песна: Раџа Кумари

Составен: Танишк Багчи

Филм/Албум: Судејќи според Хаи Кја

Должина: 2:40

отпуштете го: 2019

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на стиховите на Вакра

Текстовите на Вахра - Судиска Хаи Кја

Ки ае Гучи, Армани
Пиче ролди јавани
Проверете карди бренд'aan Wale tag ni
Aaja dassan tainu soniye ni fashion ki hunda
Тере јаар да та Вакра Сваг ни

Ки ае Гучи, Армани
Пиче ролди јавани
Ролди вилица… ролди вилица… ролди ја
Проверете карди бренд'ан Wale ознака ni
Означете ни, означете не…
Aaja dassan tainu sohniye ni
Мода како хунда
Тере јаар да тан вакра сваг ни

Ho mera костум Патијала
Китно ко маар дала
Хаан Пенџаб од главните куди сардарни
Јути мери хаиги каим
Сааре катди хаи вехам
Тере тон ви зјада вакра сваг ни
О вакра сваг ни

Спушти го!

Чал хет!
Секогаш зборуваме за пари
Слушајте само ча-чинг
Покажи ми како ме сакаш
Не го сакам твојот благ
Бебе бади бади батеин
Zyada kar na tu brait
Не го сакам тагот на Гучи, Армани

Ту тан јаанди раккаане
Sadde pakke ne yaarane
Џите ви главен лаијан ни не јааријан
Гал дил ди на кахије
Вратата на вратата Таанхијон рахие
Thug hundiyan ne soortan pyarian

Ту ви хаи шикаари
Поори рахди тајари
3-4 гумана хаи куваријан
Галан карда ту пиари
Диха ке Ферари
Карда хаи џути дилдааријан

О вакра суаг ни!
Yo!

Се гледаме да пробаме
Капе трендовски производи
Мислејќи дека си Раџа
Душо подобро да дојдеш потешко
Сваг ки главен Рани
Чал фото мери кхеенч
Биди мојот Бенз Бентли
Сè уште сум далеку од вашата лига

Ки ае Гучи, Армани
Пиче ролди јавани
Проверете карди бренд'aan Wale tag ni
Aaja dassan tainu soniye ni fashion ki hunda
Тере јаар да та Вакра Сваг ни

Хаанџи!
Ho mera костум Патијала
Китно ко маар дала
Хаан Пенџаб од главните куди сардари
Јути мери хаиги каим
Сааре катди хаи вехам
Тере тон ви зјада вакра сваг ни

О вакра сваг ни
Спушти го!
Хо хо…

Песна Баариш Аа Јаве Текст – ((Митраз)) | Најнова хинди песна (2022)

Оставете коментар