Текст на Тим Хортонс – Индер Чахал | Пенџаби песни 2023 година

By Дебра Ц. Хамонд

Текст на Тим Хортонс: Од страна Каран Аујла, на пенџапска песна „Тим Хортонс“ ја испеаа Индер Чахал и Гурлез Ахтар. Музиката беше дадена од Шари Нексус, додека текстот на песната на Тим Хортонс беше напишана од Шри Брар. Видеото со песната со Маахи Шарма.

Оваа песна беше објавена во 2023 година во име на HLV STUDIOS. Видео во режија на Хитеш Арора.

Име на песната: Тим Хортонс

Пејач: Индер Чахал & Гурлез Ахтар

Коментари за оваа песна: Шри Брар

Составен: Каран Аујла

Филм/Албум: -

Должина на видеото: 2:57

отпуштете го: 2023

Етикета: HLV СТУДИЈА

Слика од екранот на стиховите на Тим Хортонс

Текст на Тим Хортонс – Индер Чахал

Тере Бааре Си
Бен Лаат Тим ​​Хортон Ни..

Tere Baare Si Assi Jo Aaye Sunke
Tu Turre Jivein Sanp Goriye Sanp Goriye
Ankhi Vekh Ke Yakeen Aaj Ho Gaya
О Галан Нахио Гап Горие

Jaayi Dass'ke Kehda Ae Tera Kaun Ni
Aashiq Tere Pakke Hoye Aan
На На На На Аај Нахио Гал Карни
Ji Tussi Bade Dakke Hoye Aan

Тери Моти Моти Анк
Maare Dilan Utte Сат
Моти Моти Анк
Maare Dilan Utte Сат

О костим Китон Ту
Сиваунди Ене Бааре

Ту Бен Лаат Тим ​​Хортон
Ни Јат 2-2 Пистолан Вел
Ве Сахели Мери Фире Такди
Ту Таља Караде На Који Кааре
Ту Бен Лаат Тим ​​Хортон

Ve Kitte Kaali Kitte Chitti
Off Road Jaave Sitti
Китон Аунда Карча

Хо Тере Шехар Де Ни Сет
Дамкаун Да Ни Габру
Те Теја Парча

Haan Kitte Kaali Kitte Chitti
Off Road Jaave Sitti
Китон Аунда Карча

Хо Тере Шехар Де Ни Сет
Дамкаун Да Ни Габру
Те Теја Парча

Ве Ехи Сунеја Си
Главна Ви Тере Бааре

Ту Бен Лаат Тим ​​Хортон
Ни Јат 2-2 Пистолан Вел
Ве Сахели Мери Фире Такди
Ту Таља Караде На Који Кааре
Ту Бен Лаат Тим ​​Хортан

Ве Тајтон Рехнди Аа Мандеер Кахтон Дабке
Ни Митран Ди Кути Хоји Аан
Ve Mere Lakk Teek Aunde Tire Jeep Da
Ни Митран Не Лути Хоји Аа

Ве Тајтон Рехнди Аа Мандеер Кахтон Дабке
Ни Митран Ди Кути Хоји Аан
Ve Mere Lakk Teek Aunde Tire Jeep Da
Ни Митран Не Лути Хоји Аа

Шри Брар Шри Брар Паје Баре Акбаар
Laake Tere Naal Pai Jaan Na Pawade

Ту Бен Лаат Тим ​​Хортон
Ни Јат 2-2 Пистолан Вел
Ве Сахели Мери Фире Такди
Ту Таља Караде На Који Кааре
Ту Бен Лаат Тим ​​Хортан

Шари Нексус!

Еве уште една песна на пенџаби Текст на химната на шампионите – Каран Аујла | Пенџаби песни 2023 година

Оставете коментар