Текст на песната на Тор – Прет Харпал | Најновата пенџаби песна 2023 година

By Елеодора Аројо

Текст на песната на Тор, Презентирање на најновото пунџаби Песна „Тор“ испеана од Preet Harpal Ft. Сук Е. Музиката компонирана од Прет Харпал, додека сосема новите текстови на песната на Тор се напишани од Прет Харпал. Нејзиното музичко видео беше објавено во име на Vanjaray Beats.

Спотот за песната го режираше Сакши Чаудари.

Име на песна: Тор

УметникотПрет Харпал & Сук Е

Коментари за оваа песна: Прет Харпал

Составно: Прет Харпал

Филм/АлбумЗаклучи 2

Должина на: 2: 46

Издаден: 2023

етикета: Ванџарај Битс

Слика од екранот на текстот на песната на Тор

Текст на песната на Тор – Прет Харпал

Ни тор тери раџеја шараб наал јон мор ае
Џанџаран јон хава вич паттејан да шор ае
Ни наша тери анх вич кафе јахи кофеин јеха
Ни руп тера јунг лаи тијаар џивеин чин јеха
Ни хасејан ч сулфе де каш џини лор ае

Ни тор тери раџјеја шарааб нал јон мор ае
Џанџаран јон хава вич паттејан да шор ае

Ни јехде ви ту итар пинде те чидкаје не
Ни лагда специјален дубаи тон мангаје не
Ни идеин ч паје сунејаре саре шехар де
Ни хунде не дизајн тере генејан те кехар џахе

Тере анхан уте хунда ни гадеја диор ае ни
Ни тор тери раџјеја шарааб нал јон мор ае
Џанџаран јон хава вич паттејан да шор ае

Ни гала тода курти да рахе длабоко длабоко ни
Ainne vich chobar'an di lag jandi seep ni
Те сурма ту анхан вич пајеа пањ ратијан
Te soohan utton ѕвони jivein црвена роза Pattiyan

Ни дасе куж хор те ирада куж хор ае ни
Ни тор тери раџјеја шарааб нал јон мор ае
Џанџаран јон хава вич паттејан да шор ае

Ни каде имаде костум салвар пааке никле
Ни џидрон ви ланге поори аг лааке никле
Те ѓумде не мирзе лаа тере пиче гадијан
Te nazran ne cheel wangu tere utte gaddiyan

Ни било тену преет џахе габру ди товар ае ни
Ни тор тери раџјеја шарааб нал јон мор ае
Џанџаран јон хава вич паттејан да шор ае
Ни наша тери анх вич кафе јахи кофеин јеха
Ни руп тера јунг лаи тијаар џивеин чин јеха
Ни хасејан ч сулфе де каш џини лор ае

Ни тор тери раџеја шараб наал јон мор ае
Џанџаран јон хава вич паттејан да шор ае
Ни наша тери анх вич кафе јахи кофеин јеха
Ни руп тера јунг лаи тијаар џивеин чин јеха

Ни хасејан ч сулфе де каш џини лор ае
Ни тор тери раџеја шараб наал јон мор ае

Еве уште една песна Текст на Ту Мила – Приказната за Керала (2023)| Ада Шарма

Оставете коментар