Tu Jhoothi ​​Main Makkaar Songs (2023) |Ариџит Синг

By Чару Мандал

Главните песни на Макаар Tu Jhoothi: Од Arijit Singh Feat Ranbir Kapoor, Shraddha Kapoor, Luv Ranjan и Bhushan Kumar од претстојниот филм „Tu Jhoothi ​​Main Makkaar“ во гласот на Ариџит Синг. ова Боливуд Најнова песна стиховите ги напиша Амитаб Бхатачарја, додека музиката е компонирана од Притам. Овој филм е во режија на Раџ Н. Сипи.

УметникотАриџит Синг

Коментари за оваа песна: Амитаб Бхатачарја

Составно: Притам

Филм/АлбумTu Jhoothi ​​Main Makkaar

Должина на: 3: 25

Издаден: 2023

етикета: Т-серија

Слика од екранот на Tu Jhoothi ​​Main Makkaar Songs

Главните песни на Макаар Tu Jhoothi

Наскоро

Песна Ачха Сила Дија Текст – Јаани и Б Праак | Нора Фатехи (2023)

Оставете коментар