Тум Пар Хум Хаи Атке стихови – Пагалпанти (2019)

By Дебра Ц. Хамонд

Тум Пар Хум Хаи Атке стихови: оригиналната песна „Tum Par Hum Hai Atke Yaara“ ја пее Кумар Сану, Кавита Кришнамурти, а музиката е дадена од Химеш Решамија додека стиховите се напишани од Судакар Шарма.

од Пагалпанти е Најнова песна во гласот на Неха Какар Мика Синг со Џон Абрахам, Илеана Д'Круз. Музиката на новата песна е пресоздадена од Танишк Багчи, додека стиховите ги напиша Шабир Ахмед, а оваа видео-песна е во режија на Анеес Базми.

Пејач: Неха Какар, Мика Синг

Коментари за оваа песна: Танишк Багчи

Составен: Шабир Ахмед

Филм/Албум: Пагалпанти

Должина: 3:16

отпуштете го: 2019

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на Tum Par Hum Hai Atke

Тум Пар Хум Хаи Атке стихови – Пагалпанти

Хаан Карти Хо Рани Кјун Итне Бахане
Arre Hum To Kasam Se Hai Tere Deewane

Haaye Karti Ho Rani Kyun Itne Bahane
Hum To Kasam Se Hai Tere Deewane

Кјуки Тум Пар Хум Хаи
(Bada Majboot Jod Hai Tutega Nhi)

Тум Пар Хум Хаи Хум Атке Јара
Dil Bhi Maare Jhatke Ho
Кјун-Ки Тум Хо Хатке

Аре Бачка Рена
Pyar Mein Pad Jaye Na Tujhko Fatke Ho
Кјун Мере Пиче Батке

Дил Ко Самбало Зара Ааг Лаг Јаеги
Chhedo Na Mujhko Raja Public Chelayegi

Дил Ко Самбало Зара Ааг Лаг Јаеги
Chhedo Na Mujhko Raja Public Chelayegi
Јавно Се Кехна Хум Ашик Пуране
Aaye Hai Phir Se Hum Aakhe Ldaane

Кјуки Тум Пар Хум Хаи
(Џиван Ке Саат Бхи Џиван Ке Бад Би)

Тум Пар Хум Хаи Хум Атке Јаара
Dil Bhi Maare Jhatke Ho
Кјун-Ки Тум Хо Хатке

Бачка Рена
Pyar Mein Pad Jaye Na Tujhko Fatke Ho
Кјун Мере Пиче Батке

Песна Ту Мере Дил Ме Ране Ке Лајак Нахи Текст – Алтамаш Фариди

Оставете коментар