Twinkle Twinkle Lyrics – Точи Рајна (2019)

By Харкиратпал Верма

Twinkle Twinkle стихови на хинди од Ujda Chaman: The Боливудска песна се пее од Точи Рајна и компонирана од Гуров-Рошин, додека Девши Кандури ги напиша стиховите на Twinkle Twinkle. Песната е од хинди игран филм Уџда Чаман во режија на Абхишек Патак, во кој главните улоги ги толкуваат Сани Синг и Маанви Гагру.

Пејач: Точи Рајна

Коментари за оваа песна: Девши Кандури

Составен: Гуров-Рошин

Филм/Албум: Ујда Чаман

Должина: 2: 49

отпуштете го: 2019

Етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстовите на Twinkle Twinkle

Twinkle Twinkle Lyrics – Точи Рајна

Лату.. латту.. је дил хуа лату лату..
Dekha tujhko toh dil hua sattu.. sattu..
Гори чаткарија кја
Чанд се утаари хаи
Гори чаткарија
Чанд се утаари хаи
Џија лалчаје като….
Twinkle twinkle ankh da taara
Тим тим тим тим карда ае
Twinkle twinkle lakh da taara
Тим Тим Тим Тим... ај
Twinkle twinkle ankh da taara
Тим тим тим тим карда ае
Twinkle twinkle ankh da taara
Тим Тим Тим Тим... ај
О хееранија мери сајанија
Tere nain mujhe bhaave bhaave bhaave
О титлија мери мачхалија
Лаало дил тир лааге лааге лааге..
Тери мери биба аај гал бан геј
Таину пааке лага кисмат хул геј
Тери мери биба аај гал бан геј
Таину пааке лага кисмат хул геј
Гори чаткарија кја, чанд се утаари хаи
Гори чаткарија кја, чанд се утаари хаи
Џија лалчаје като…
Twinkle twinkle ankh da taara
Тим тим тим тим карда ае
Twinkle twinkle ankh da taara
Тим Тим Тим Тим... ај
Twinkle twinkle akha da taara
Тим тим тим тим карда ае
Twinkle twinkle ankh da taara
Тим Тим Тим Тим... ај

Песна Текст на Чанд Никла – Ујда Чаман (2019) | Дивија Кумар

Оставете коментар