Валам текстови – Произведено во Кина | Ариџит Синг

By Гејл Ц. Керли

Валам текстови од Произведено во Кина - Ова Боливудска песна се пее од Ариџит Синг и Прија Сараја, а Музиката е компонирана од Сачин-Џигар, додека Прија Сараја и Сачин Сангви ги напишале стиховите на Валам на хинди и гуџарати. Песната е од боливудскиот филм Made in China со Рајкумар Рао и Муни Рој во главните улоги.

Пејач: Ариџит Синг и Прија Сараја

Коментари за оваа песна: Прија Сараја и Сачин Сангви

Составен: Сачин-Џигар

Филм/Албум: Произведено во Кина

Должина: 2:43

отпуштете го: 2019

Етикета: Сони Музика Индија

Слика од екранот на текстот на Валам

Валам текстови - Произведено во Кина

Меде ти каин лаавјо мари хаатху ваалида
Панн вехлера таме аавјо мара валалм вхалида
Скроти вхаал но даријо аме тарсја вхалида
Ке вехлера таме аавјо…

Ho tera piya itna haseen kaise
Мујхсе ех пучхе ааина
Мера хи хаи кја јех насееб
Аб бхи јакин ааје на

Главен тери назар утаарун
Tujhe jag se sambhaalun
Кој аанч тујхпе ааје на..

Туџе џитна главна пјаар карун јаара
Kisi aur se na kiya… kiya…
О.. туџе тот ке јо мане нахи чааха
Toh pyaar hi kya kiya.. ho…

Туџе џитна главна пјаар карун јаара
Киси аур се на кија.. хо..

Меде ти каин лаавјо мари хаатху ваалида
Панн вехлера таме аавјо мара валалм вхалида
Скроти вхаал но даријо аме тарсја вхалида
Ке вехлера таме аавјо…

Хо.. решам ке дхааге
Педон пе баандхе
Мејн кахаан каби
Par aasmaan mein apne sitaare
Џад хи геј фир бхи

Главен тери назар утаару
Tujhe jag se sambhaalu
Кој аанч тујхпе ааје на..

Туџе џитна главна пјаар карун јаара
Kisi aur se na kiya.. kiya…
О.. туџе тот ке јо мане нахи чааха
Toh pyaar hi kya kiya.. ho…

Меде ти каин лаавјо мари хаатху ваалида
Панн вехлера таме аавјо мара валалм вхалида
Хун прем но маадо, тааро удта панхида
Ке вехлера таме аавјо

Песна Badla Lyrics – Housefull 4 | 2022 година

Оставете коментар