Текст на Вафа Не Бевафаи – Тера Суроор – 2016 година

By Сифоросо Ескобар

Текст на Вафа Не Бевафаи: Тажно Боливудска песна од Химеш Решамија, ѕвездата Тера Суроор, ја пее Ариџит Синг а компонирана од Химеш Решамија, а стиховите се напишани од Самер Ањаан.

Пејачката: Ариџит Синг

Текстописец: Самер Ањаан

Составен: Химеш Решамија

Филм/АлбумTERAA SURROOR

Должина: 3: 12

отпуштете го: 2016

Музичка етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстовите на Вафа Не Бевафаи

Текст на Вафа Не Бевафаи – Тера Суроор

Ik daur woh tha
Муџсе бхи зјада
Унко фикар ти мери

Кехте муџсе
Рухсат на хонге
Milke dobara kabhi

Аб тох гаирон се мера хаал
Пучха јаата хаи
Јахи дард-е-дил само
Дил ко рулата хаи

Вафа не бевафаи, бевафаи
Бевафаи ки хаи (повторете 3 пати)

Вафа не бивафаи..

Бебе кога ќе ти погледнам во очи
Бебе, јас сум во рајот
Можеме да ве однесеме на небото
Можеме да ве натераме јас и вие (повторете еднаш)

Мери ашики је
Раб ке Хавале
Руте јаар ко бас
Кои мана ле

Yaadon ki sooli dil mein
Гад јаати хаи
Вееранијан џаб имаше се
Бад јаати хаи

Ik daur woh tha
Муџсе бхи зјада
Унко фикар ти мери

Кехте муџсе
Рухсат на хонге
Milke dobara kabhi

Аб тох гаирон се мера хаал
Пучха јаата хаи
Јахи дард-е-дил само
Дил ко рулата хаи

Вафа не бевафаи, бевафаи
Бевафаи ки хаи (повторете 3 пати)

Вафа не бивафаи..

Песна Текст на Адхури Зиндаги од Тера Суроор – 2016 година

Оставете коментар