Текст на Warna Gabbar Aa Jayega – Gabbar се врати (2015)

By Ронда Е. Гоуер

Текст на Warna Gabbar Aa Jayega од Gabbar Is Back со Акшај Кумар во главната улога, Ова е најновото Боливудска песна испеана од Манџет Рал и Рафтар, песната има музика продуцирана од Манџ Мусик и Диџеј Тејас, додека текстот ги напиша Манџ Музик, Рафтар и Биг Дилон.

Пејачи: Манџет Рал & Рафтар

Коментари за оваа песна: Manj Musik, Raftaar, Big Dhillon

Составен: Manj Musik и Dj Tejas

Филм/Албум: Габар се врати

Должина: 3:04

отпуштете го: 2015

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на текстот на Warna Gabbar Aa Jayega

Текст на Warna Gabbar Aa Jayega – Gabbar се врати

Kitne aadmi thhe?

Карле јо бхи хаи карна
Аахир сабко хаи марна
Тода дар ке рех бета
Варна Габар аа Џајега (x4)

Тера кја хога Калија...?
тој тој 😀

Карле јо бхи хаи карна
Аахир сабко хаи марна
Тода дар ке рех бета
Варна Габар аа Џајега (x2)

Габар... Габар..
Варна Габар аа јаега
Габар... Габар..

Габар куш хога
Стрип или игра нахи
На пајакот и на супермен
Раатон ко садко пе ракшак никле
Габар саб се упар човек
Габар Џејз Бабар Шер
Шер чале тох гедад бхаге
Шер шикаар е карта уска
Галат каам кар ноте јо чапе

Pachas pachaas kos врата
Јаб кои ришват лета хаи
Да саб кехте хаин мат ле
Варна Габар аа јаега

Буре каам ка бура натеја
Судхар и сале боле јеја
Јо на судра седа џаханум
Бина билет тера лагега виза
Галати на кар, бача ле апна сар
Раат ко синџир се сона хаи тох Габар се дар

Карле јо бхи хаи карна
Аахир сабко хаи марна
Тода дар ке рех бета
Варна Габар аа Џајега (x2)

Шабаши дега?
Габар Габар…

Карле јо бхи хаи карна
Аахир сабко хаи марна
Тода дар ке рех бета
Варна Габар аа Џајега (x2)

Нам се негативец
Кам се херој... тој тој

Песна Аао Раја текст - Габар се врати (2015)

Оставете коментар