Заалим текстови – Бадшах, Нора Фатехи | Payal Dev | 2024 година

By Кушпрем Фаујдар

Текст на Заалим: Од Бадшах и Пајал Дев, ја пеат најновата хинди песна „Заалим“. Бадшах и Пајал Дев. Текстот на оваа сосема нова песна Заалим ги напиша Бадшах, а музиката на песната ја компонираше Бадшах. Видеото за песната е во режија на Абдерафија Ел Абдиуи. Објавен е во 2024 година во име на Т-серијата.

Во музичкото видео се Бадшах и Нора Фатехи.

Уметникот: Бадшах & Payal Dev

Коментари за оваа песна: Бадшах

Составно: Бадшах

Филм/Албум: -

Должина на: 3: 14

Издаден: 2024

етикета: Т-серија

Слика од екранот на текстот на ЗААЛИМ

Заалим текстови

Padi tere ishq mein jab se
Наа рахи киси каам ки заалим
Нахи који фикар мужко
Киси ањаам ки заалим

Гину саансеин, јапу маала
Главна бастере наам ки заалим
Padi tere ishq mein jab se
Наа рахи киси каам ки заалим

(Музичка пауза)

Padi tere ishq mein jab se
Наа рахи киси каам ки заалим
Нахи који фикар мужко
Киси ањаам ки заалим

Гину саансеин, јапу маала
Главна бастере наам ки заалим
Padi tere ishq mein jab se
Наа рахи киси каам ки заалим

О ре чори, тери пери
Хаат лагаке деха, нарам бади
100 степени, 100 степени
Гарам бади карам џали

Пагли е трипи алаг хаин
Умот меин лага само чип хи алаг хаин
Ек баар јо таама тера има
До чутега нахи
Мери грип хи алаг хаин

Ту хад се бахар ја рахи хаи
Главниот имаше паар нахи карна чахта
Бааки куч бхи карва ле ту
Бас пјаар нахи карна аата

Тујко булати хун
Ту аај кјун на
Сааван хаин фир бхи
Baadal chaaye kyun na

Dehleez meri par tu
Икк баар кадам рах де
Мужко наа аур тадпа
Аа каам катам карде

Туже пагал бана дунги
Наша аиса чада дунги
Зарурат аб нахи тујко
Киси бхи јаам ки заалим

Padi tere ishq mein jab se
Наа рахи киси каам ки заалим
Нахи који фикар мужко
Киси ањаам ки заалим

Гину саансеин, јапу маала
Главна бастере наам ки заалим
Padi tere ishq mein jab se
Наа Рахи Киси…

Тоа е твоето момче Бадшах!

Наа рахи киси каам ки заалим
Наа рахи киси каам ки заалим
Наа рахи киси каам ки заалим
Наа рахи киси каам ки заалим

Најновата песна на Бадшах Текст на Џавааб од Бадшах | 2023 година

Оставете коментар