Зиндаги Тере Наам текстови – Јода | Вишал Мишра | 2024 година

By Хардас Дабра

Текст на Зиндаги Тере Наам: Од Вишал Мишра, најновата хинди песна „Zindagi Tere Naam“ од претстојниот боливудски филм „Yodha“ ја пее Вишал Мишра. Текстот на оваа сосема нова песна Зиндаги Тере Наам беше напишана од Каушал Кишоре и Вишал Мишра, а музиката на песната беше компонирана од Вишал Мишра, Ваибхав Пани, Гаурав Васвани, Биксал. Во музичкото видео се Sidharth Malhotra, Raashii Khanna и Disha Patani.

Објавен е во 2024 година во име на серијата Т. Спотот за песната е во режија на Сагар Амбре и Пушкар Оџа.

Уметникот: Вишал Мишра

Коментари за оваа песна: Каушал Кишоре, Вишал Мишра

Составно: Вишал Мишра, Ваибхав Пани, Гаурав Васвани, Биксал

Филм/Албум: Јода

Должина на: 3: 16

Издаден: 2024

етикета: Т-серија

Слика од екранот на стиховите на Zindagi Tere Naam

Текст на Зиндаги Тере Наам – Јода

Хо Хо Хо Хо…

Ankhiyon Se Haaye Meri
Вратата На Јаана
Dil Se Ve Haaye Mere
Вратата На Јаана

Ке Ту Хи Замана Мера
Дунија Тикана Мера
Ту Субах Хар Шаам Ки

Мејн Зиндаги Тере Наам Ки
Мејн Зиндаги Тере Наам Ки

Haaye Tujhse Na Boli Hai Jo
Баат Лабон Пе Ти Вох
Aaj Woh Sar-e-Aam Ki

Мејн Зиндаги Тере Наам Ки
Мејн Зиндаги Тере Наам
Хо Хо Хо Хо…

Зиндаги Тере Наам Ки
Зиндаги Тере Наам Ки

Саргам Саргам Тери Аанхеин
Paas Bulye Door Se Haaye
Мархам Мархам Мере Дил Пе
Ishq Sajaye Paas Bulaye

Тере Дил Меин Бхи
Дадак Рахи Хаи
Дадкане Мере Наам Ки

Мејн Зиндаги Тере Наам Ки
Мејн Зиндаги Тере Наам Ки

Haaye Tu Hi Zamana Mera
Дунија Тикана Мера
Ту Субах Хар Шаам Ки
Мејн Зиндаги Тере Наам Ки

Дадкан Ка Чупана
Аур Дил Се Јатана
Пар Тера Здраво Фасана
Фир Тумсе Батана

Тумхаре Назааре
Исхаре Тумхаре

Дадкан Ка Чупана
Аур Дил Се Батана
Ситааре Бахаре
Тумхаре Здраво Наам Ки

Мејн Зиндаги Тере Наам Ки
Мејн Зиндаги Тере Наам, Наам Аа Аа
Мејн Зиндаги Тере Наам Ки

најновата хинди песна Заалим текстови – Бадшах, Нора Фатехи | Payal Dev | 2024 година

Оставете коментар