Текст на песната Зумба - Good Newwz (2019)

By Ричард Р. Сакстон

Зумба песна Коментари за оваа песна – Зумба текстови од Good Newwz Movie, This Боливудска песна Отпеана од Romy, текст на песната напишана од VAYU, музика од Танишк Багчи и музичка етикета од Zee Music Company.

Пејач: Romy

Коментари за оваа песна: ВАЈУ

Составен: Танишк Багчи

Филм/Албум: Добар wувез

Должина: 2: 40

отпуштете го: 2019

Етикета: Музичка компанија Зи

Слика од екранот на текстот на песната Зумба

Текст на песната Зумба – Good Newwz

Зумба Таан Сајда
О Зумба Таан Сајда
Зумба Таан Сајда
О Зумба Таан Сајда

Kuyein Te Paani Parendiye
Tu mal mal pare na dho
Kuyein Te Paani Parendiye
Tu mal mal pare na dho

Вааги Чамба Кеде Гаја
Ту Баити Хаар Паро
Вааги Чамба Кеде Гаја
Ту Баити Хаар Паро

Дунија Саари Суки Роти
Дил Таан Магар Парата
Сорта Bebe Saddi Vekh
Сеик Каре Лак Таа Таа
Бангра Вали го победи Пе Ааја
Thumke de do char

Зумба Таан Сајда
О Зумба Таан Сајда
Зумба Таан Сајда
Јадо Бигал Каре Сардар
Зумба Таан Сајда
Јадо Бигал Каре Сардар
Зумба Таан Сајда

Ај Ај Ај Ај Наах Наах
Дарти Хилауни Аа

Kuyein Te Paani Parendiye
Tu mal mal pare na dho
Хо Зумба
Kuyein Te Paani Parhendiye
Tu mal mal pare na dho
Хо Зумба

Вааги Чамба Кеде Гаја
Ту Баити Хаар Паро
Вааги Чамба Кеде Гаја
Ту Баити Хаар Паро
Зуммба

Зум Зум Зум..

Зара пар Чала Ло Џи
Зара Камар Хила Ло Џи
Ye Sharam Ka холестерол
Систем Се Никало Џи

Хеј Хеј Хеј Шаван
Хеј Хеј Хеј Оае Шаван

О Зара пар Чала Ло
Зара Камар Хила Ло Џи
Ye Sharam Ka холестерол
Систем Се Никало Џи

Зара пееше Мере Аана
Тоди Боди Ту Гумана
Кјун Кади Хаи Банке Хамба
Kat Jayega Figure Ghat Jayegi Umar
Сите ајде да правиме зумба

Зумба Зумба Зум Зумба
Зумба Таан Сајда, Сајда
Хо Зумба Таан Сајда, Сајда

О Зумба Таан Сајда
Јадо Бигал Каре Сардар
Зумба Таан Сајда
Јадо Бигал Каре Сардар
Зумба Таан Сајда

Бангра
Сајда Сајда Сајда Зумба
Таан Сајда Сајда Сајда Зумба
Таан Сајда Сајда Сајда Зумба
Таан Сајда Сајда

Тресејќи го вашиот Boo **!
Сајда Сајда Сајда Зумба
Таан Сајда Сајда Сајда Зумба
Таан Сајда Сајда Сајда Зумба
Таан Сајда Сајда Сајда

Таан Сајда
Јадо Бигал Каре Сардар
Зумба Таан Сајда
Јадо Бигал Каре Сардар

Зумба Таан Сајда
Јадо Бигал Каре Сардар
Зумба Таан Сајда
Јадо Бигал Каре Сардар
Зумба Таан Сајда
Јадо Бигал Каре Сардар
Зумба Таан Сајда

Бенд Каро Ае Бакваас
Који Наами Гаана Шуру Каро

Песна Текст на песната Haaniya Ve – Фала му на Бога (2022) | Јубин Наутијал

Оставете коментар