Lirik kaputusan goréng - ((BTS)) | Benny Blanco | (2022)

By Emmie S. Brantley

Kaputusan Bad Lyrics by BTS, Benny Blanco, Snoop Dogg nyaéta merek anyar Lagu Sunda kalayan musik ogé dirumuskeun ku benny Blanco, Blake Slatkin, sarta Cashmere Cat. Lirik lagu Bad Decisions ditulis ku benny blanco, Mike Posner, Blake Slatkin, Cashmere Cat, Snoop Dogg.

Éta dirilis dina 2022 atas nama benny blanco.

Penyanyi: BTS, Benny Blanco, Snoop Dogg

lirik: benny Blanco, Mike Posner, Blake Slatkin, Cashmere Cat, Snoop Dogg

diwangun:  benny Blanco, Blake Slatkin, sarta Cashmere Cat

Pilem/Albeum: Putusan Goréng

panjang: 4: 02

ngaleupaskeun: 2022

Labél: benny blanco

Screenshot of Bad Kaputusan Lyrics

Kaputusan Bad Lyrics - BTS

stasiun radio BTSN-ganda OP

Henteu aya makeup, kuring resep éta—
Anjeun geulis pisan, sumpah anjeun ngajantenkeun kuring gering
Abdi hoyong cinta anjeun, abdi hoyong nami
Dina jero haté kuring, teu aya nanaon tapi seuneu anu ngaduruk

Upami anjeun hoyong cinta abdi
Deukeut saeutik
Tong ngadagoan kuring

Hayu urang nyieun sababaraha kaputusan goréng
Abdi hoyong anjeun, ooh, orok, sadaya waktos
Janten pasihan abdi sadaya cium anjeun
Abdi hoyong anjeun Senén, Salasa, Rebo, orok, unggal wengi

Sareng raos sapertos (Ooh, ah)
Abdi henteu tiasa ngahapus anjeun tina pikiran kuring
Sareng raos sapertos (Ooh, ah)
Abdi hoyong anjeun, ooh, orok, sadaya waktos

Sadayana ningali kuring ningali ngapung (Oh, yeuh)
Sareng kuring pikir kuring terang alesanana (Oh, nuhun)
Kusabab kuring ngagaduhan anjeun ka dieu di sisi kuring (Oh, nuhun)
Sareng kuring henteu tiasa ngantep anjeun ngajauhan
Upami kuring henteu sareng anjeun, kuring henteu kunanaon

Upami anjeun hoyong cinta kuring (Yeah)
Deukeut saeutik
Entong ngantosan kuring (Ooh)

Hayu urang nyieun sababaraha kaputusan goréng
Abdi hoyong anjeun, ooh, orok, sadaya waktos
Janten pasihan abdi sadaya cium anjeun (Kisses)
Abdi hoyong anjeun Senén, Salasa, Rebo, orok, unggal wengi (Unggal wengi)

Sareng raos sapertos (Ooh, ah, yeuh)
Abdi henteu tiasa ngahapus anjeun tina pikiran kuring
Jeung karasaeun kawas (Aduh, ah)
Abdi hoyong anjeun, ooh, orok, sadaya waktos

Hayu urang ngalakukeun hal nu salawasna hayang
Gaduh sababaraha senang jeung hirup hirup anjeun
Mantuan kuring runtah sapoé sarta manggihan tempat
Sing tiasa pahareup-hareup

Hayu atuh némbongkeun Anjeun 'lingkuring tiung
Aya goréng hartina goréng, goréng hartina alus
Lamun datang ka aturan, abdi megatkeun 'em

Hayu urang nyieun sababaraha kaputusan goréng
Abdi hoyong anjeun, ooh, orok, sadaya waktos
Janten pasihan abdi (Pasihan abdi) sadaya cium anjeun (Kisses)
Abdi hoyong anjeun Senén, Salasa, Rebo, orok, unggal wengi

Sareng raos sapertos (Ooh, enya, ah, enya)
Abdi henteu tiasa ngahapus anjeun tina pikiran kuring
Sareng raos sapertos (Ooh, nyarios naon? Ah)
Abdi hoyong anjeun, ooh, orok, sadaya waktos (Ooh)

Letra: https://geniuslyrics.net/benny-blanco/bad-decisions/

lagu Lirik Kénca Jeung Katuhu - Charlie Puth | Jung Kook of BTS (2022)

Leave a Comment