Lirik Bom Diggy Diggy - Zack Knight | (2018)

By Debra C. Hammond

Bom Diggy Diggy Lirik ti Sonu Ke Titu Ki Sweety ditembangkeun ku Zack Knight jeung Jasmin Walia. Lirik na ditulis ku Zack Knight & Kumaar bari musik diwangun ku Zack ogé.

Penyanyi: Zack Ksatria jeung Jasmin Walia

lirik: Zack Knight & Kumara

diwangun: Zack ogé

Pilem/Albeum: Sonu Ke Titu Ki Sweety

panjang: 3: 22

ngaleupaskeun: 2018

Labél: T-seri

Potret layar tina Lirik Bom Diggy Diggy

Lirik Bom Diggy Diggy - Sonu Ke Titu Ki Sweety

Budak anjeun henteu kedah anu terakhir nangtung
Budak lalaki nunjukkeun ka kuring anjeun tiasa janten anu hiji

Tu akhiyan mila ke
Haan mere kol aaja
Ishq diyan gallan tu mainu samjha ja
Tu gallan badi karda
Geus kitu mah
Nehde nehde aa tu aaja sohneya

Abdi hoyong ningali anjeun leumpang sapertos Rihanna
Meunang sagala pounder
Bom diggy diggy bom bom
Manehna ngaduruk eta nepi kawas usum panas

Manehna ngabejaan kuring geus leupas tina
Bom diggy diggy bom bom
Anjeun gaduh abdi kawas gélo
Nu nelepon ka kuring
Bom diggy diggy bom bom x (2)

Gadis kuring terang anjeun hoyong kuring
Tainu takkeya to ho gaya pyar ve
Anjeun teu percanten ka abdi
Tainu dil da haal suna

Saé waé
Tu akhiyan ladaiyan
Tu dil nu chura ke

Tu chhuriyan chalaiyan
Tu gallan badi kardi
Aa tainu samjhawan
Nehde nehde aa, tu aa na sohneya
Abdi hoyong ningali anjeun leumpang sapertos Rihanna
Meunang sagala pounder
Bom diggy diggy bom bom
Manehna ngaduruk eta nepi kawas usum panas
Manehna ngabejaan kuring geus leupas tina
Bom diggy diggy bom bom

Anjeun gaduh abdi kawas gélo
Nu nelepon ka kuring
Bom diggy diggy bom bom x (2)

Oh orok pasihan abdi hiji deui tarian
Hiji deui tarian, hiji deui tarian
Duh orok urang tiasa awét
Jadikeun éta panungtungan, sangkan éta panungtungan

Pasihan abdi awéwé, pasihan abdi sapertos kitu
Cuz awak anjeun kawas hourglass a
Ka kénca, ka katuhu
Sadayana di klub
Bom diggy diggy bom bom

abdi hoyong ningali anjeun
abdi hoyong ningali anjeun
Abdi hoyong ningali anjeun leumpang sapertos Rihanna
Meunang sagala pounder
Bom diggy diggy bom bom
Manehna ngaduruk eta nepi kawas usum panas
Manehna ngabejaan kuring geus leupas tina
Bom diggy diggy bom bom

Anjeun gaduh abdi kawas gélo
Nu nelepon ka kuring
Bom diggy diggy bom bom
Anjeun gaduh abdi kawas gélo
Nu nelepon ka kuring
Bom diggy, bom diggy, bom diggy bom

lagu Lirik Subah Subah – Arijit Singh | Sonu Ke Titu Ki Sweety (2018)

Leave a Comment