Lirik Melody Roja – Yo Yo Honey Singh | Lagu Hindi Terbaru

By Edward M. Petit

Melodi Roja Lirik ku Yo Yo Honey Singh anu pang populerna 2022 Brand New Lagu Hindi, featuring Yo Yo Honey Singh jeung Subiksha Shivakumar. Yo Yo Honey Singh parantos ngalambangkeun Lagu Hindi Panganyarna ieu, sedengkeun Lirik Lagu Melody Roja ditulis ku Yo Yo Honey Singh, kalayan Musik anu dipasihkeun ku Bass Yogi, sareng Video Musik Anyar ieu diarahkeun ku Mihir Gulati.

Penyanyi: Yo Yo Honey Singh

lirik: Yo Yo Honey Singh

diwangun: Bass Yogi

Pilem/Albeum: Cuttputlli

panjang: 3: 56

ngaleupaskeun: 2022

Labél: Zee Music Company

Potret layar Melodi Roja Lirik

Lirik Melody Roja - Yo Yo Honey Singh

Teri mélodi roja
Thodi sidhi hoja
Karun batti band main
Kamre main kho jaa

Main search karun tujhko
Anjeun milarian kare mujhko
Hurungkeun, hurungkeun
Teuing kare mujhko

Lamun anjeun anggur awak anjeun, awak, awak
Menu kol bitha kana khabbi
Akh ka jadd ka akh si mari

Abdi parantos ngantosan anjeun orok
Mukk gayi ye meri zind sari
Kade auni auni auni
Auni meri vari vari vari

Teri mélodi roja
Thodi sidhi hoja
Karun batti band main
Kamre main kho jaa

Main search karun tujhko
Anjeun milarian kare mujhko
Hurungkeun, hurungkeun
Teuing kare mujhko

Nyorong, nyorong
Hathan nu chakh le
Nyorong, nyorong
Mera maan tu rakh le

Wates paro leke aya
Ik vari mera tu maal chakh le

Nyorong, nyorong
Hathan nu chak le
Nyorong, nyorong
Mera maan tu rakh le

Wates paro leke aya
Ik vari mera tu maal chak le

Nyorong, nyorong
ceuk kuring nyorong eta
Nyorong, nyorong
ceuk kuring nyorong eta

Nyorong, nyorong

Teri mélodi roja
Thodi sidhi hoja
Karun batti band main
Kamre main kho jaa

Main search karun tujhko
Anjeun milarian kare mujhko
Hurungkeun, hurungkeun
Teuing kare mujhko

Shayar ne khub kaha
Honey tujhme dub raha hai
Dil mera jalma lag raha
Burnol ki tube kumaha hai

Shayar ne khub kaha
Honey tujhme dub raha hai
Dil mera jalma lag raha
Burnol ki tube kumaha hai

Teri mélodi roja
Thodi sidhi hoja
Karun batti band main
Kamre main kho jaa

Main search karun tujhko
Anjeun milarian kare mujhko
Hurungkeun, hurungkeun
Teuing kare mujhko

Lamun anjeun anggur awak anjeun, awak, awak
Menu kol bitha kana khabbi
Akh ka jadd ka akh si mari

Abdi parantos ngantosan anjeun orok
Mukk gayi ye meri zind sari
Kade auni auni auni
Auni meri vari vari vari

Teri mélodi roja
Nyorong, nyorong

Thodi sidhi hoja
ceuk kuring nyorong eta

Karun batti band main
Nyorong, nyorong

Kamre main kho jaa
ceuk kuring nyorong eta

Teri mélodi roja
Nyorong, nyorong

Thodi sidhi hoja
ceuk kuring nyorong eta

Karun batti band main
Nyorong, nyorong

Kamre main kho jaa
ceuk kuring nyorong eta

Kehndi, nyorong, nyorong
Yo yo honey singh !, ceuk kuring nyorong eta

Nyorong, nyorong
ceuk kuring nyorong eta x2

lagu Lirik Saathiya – Akshay Kumar | Cuttputlli (2022)

Leave a Comment